reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
to zależy w jakim wieku jest Twoje dziecko.My byliśmy na sztucznym mleku i Przemi dość szybko zaczął jeść jogurty,danonki.Myślę że mniej więcej gdy miał roczek na stałe weszły do jego menu.A mleko krowie pije od ok pół roku ale tylko dlatego krowie że o sztucznym nawet słyszeć nie chciał.Najlepiej skonsultuj to ze swoim pediatrą;-)Mamusie mam pytanko od kiedy dziecku mozna podawac mleko i jego produkty?dodam ze jestem mama karmiąca pozdrawiam
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
Natalka mleka modyfikowanego nie pila nigdy ani nic co bylo na takim mleku, teraz ma 22 miesiace i kocha kakao i mleko , mimo ze powinnam jej podawac jeszcze modyfikowane bo krowie od 2 lat to jednak stopniowo zaczelam i nie widze zadnych niepokojacych objawow a ona sama domaga sie kakao na sniadanko wiec nie odmawiam dziecku
justynka1
Mamusia Antoniusia
witam.
ale o jakie mleko ci chodzi?jeśli o krowie to od 3 roku życia,a modyfikowane,jeżeli karmisz to możesz pomału przyzwyczajać,jeśli zamierzasz zakończyć laktacje.
Mój syn pije od 11 miesiąca Nan3R rano i wieczorem po 210ml i bardzo je lubi
ale o jakie mleko ci chodzi?jeśli o krowie to od 3 roku życia,a modyfikowane,jeżeli karmisz to możesz pomału przyzwyczajać,jeśli zamierzasz zakończyć laktacje.
Mój syn pije od 11 miesiąca Nan3R rano i wieczorem po 210ml i bardzo je lubi
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
Ja wlasnie rozmawiałam z pediatra i powiedziala mi ze krowie mleko takie 3.2 moge po 2 roku zycia dawac a chude pozniej po 3-ech latkach, Natalka pije krowie i nic jej nie jest.
mikusia84r
Entuzjast(k)a
moja Milenka (karmiona sztucznie od urodzenia niestety) mleko odrzuciła już w 8-9 mca życia, ona poprostu brzydzi się mlekiem (tak jak jej tatuś, którego jest kserem).
Ale zajada się serkiem czekoladowym Jana, Monte, Kako z Mlekowity z rurką, uwielbia żółty i topiony ser, czasem danonki i serek wiejski
nienawidzi kaszy, nigdy jej nie jadła, jak próbowalam podać to miała odruchy wymiotne, jogurtów też za bardzo nie lubi
Ale zajada się serkiem czekoladowym Jana, Monte, Kako z Mlekowity z rurką, uwielbia żółty i topiony ser, czasem danonki i serek wiejski
nienawidzi kaszy, nigdy jej nie jadła, jak próbowalam podać to miała odruchy wymiotne, jogurtów też za bardzo nie lubi
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
co lekarz to obyczaj
u nas już żłobkowe roczniaki piją zwykłe krowie - i to z woreczka 2 procentowe
u nas już żłobkowe roczniaki piją zwykłe krowie - i to z woreczka 2 procentowe