reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy Wasze dzieci pija mleko??

Dawidek jako ze jest alergikiem pije 2 x dziennie po180-240 Sinlacu ...a zanim wykryto alergie jadl codziennie danonka, mleczna kanapke i pil 2 x po 240 ml mleka ;-)

reklama
A tak zapytam czy lekarz stwierdził, że Dawidkowi minie alergia??
Ja się cały czas zastanawiam bo przed ciążą ja byłam alergikiem - szkodziły mi wszystkie przetwory mleczne w tej chwili skończyło się na szczęście tylko na tym, że nie pije mleka - czy mój synek jednak nie odziedziczy po mnie skłonności do alergii jak na razie wszystko jest ok.

my z jedzeniem nie mamy żadnego problemu od urodzenia, Przemko do tej pory uwielbia mleko-od jakiegoś czasu już zwykłe krowie, budynie,jogurty,sery, jajka, kakao...

A ja chciałam Was zapytać jakie mleko polecacie dla 15 miesięcznego dziecka. Dawid do tej pory pił bebilon pepti 2 z powodu alergii, ale teraz odmawia jego picia. Pani doktor kazała podać zwykłe mleko, bo chyba już skaza minęła i nie ma go co męczyć tamtym . Nie mam pojęcia jakie mleko modyfikowane mu kupić, żeby było dobre w smaku, przyjazne dla brzuszka. Jakie polecacie???

Moja córeczka ma 16 miesięcy i też pije bebilon pepti 2 .Lekarka powiedziała ,że do roku może smiało pić to mleko.Jak zmienie jej mleko to na NESTLE NAN 2.

A ja chciałam Was zapytać jakie mleko polecacie dla 15 miesięcznego dziecka. Dawid do tej pory pił bebilon pepti 2 z powodu alergii, ale teraz odmawia jego picia. Pani doktor kazała podać zwykłe mleko, bo chyba już skaza minęła i nie ma go co męczyć tamtym . Nie mam pojęcia jakie mleko modyfikowane mu kupić, żeby było dobre w smaku, przyjazne dla brzuszka. Jakie polecacie???

My niedawno przestawiliśmy się na Bebiko 3 o smaku bananowym. Mój synek ma 15 i pół miesiąca i nie jest wielkim fanem mleka, ale to mu smakuje. Polecam! :tak:
Próbowaliśmy też Hippa o smaku waniliowym - też smakowało, ale bardzo szybko go uczuliło. Gdzieś ostatnio czytałam, że produkty Hippa w ogóle często uczulają. :confused:

reklama
Mleko uwielbia,a przede wszytkim musli lub kulki czekoladowe na mleku. Prawie codziennie na sniadanie musi byc kakao_Ogolnie nie mamy z synem klopotow zywieniowych, je wszystko, co sie przed nim postawi na stole:tak: Mleko krowie pije juz odkad skonczyl 14miesiecy:tak:

Do góry