reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy tylko mężatki?

reklama
Witaj Kociak!!! Super ze znow jestes z nami!! juz czytalam ze urodzilas i razem z innymi dziewczynami gratulowalam:)
ale oczywiscie gratuluje raz jeszcze!!!:)napisz nam jak sie czujesz jak po porodzie itd:)
Ja juz sie niemoge doczekac az bede miala swoje malenstwo na rekach:)

teraz wstalam i zabardzo nie mam czasu ale jak bede w domu juz od lekarza to wam napisze ;) ale porod byl smieszny i przez moj madry rozumek bym zrobila dziecku krzywde
ale o tym wam napisze jak bede pozniej ;)

ano Martyna sobie jakos rosnie i dobrze przybiera na wadze je za 2 osoby ;)
punkty miala slabe ale to dzieki mamie
dopuki nie miala 10 punktow to jej nie mialam byla na noworodkach
pozniej miala silna zoltaczke ale jakos z tego wyszla :)

a co do pytania o patryka
to mieszkamy juz razem ale jeszcze zostaje dotarcie sie miedzy nami
ale to juz chyba powino isc latwiej albo i nie ::)::)::)::)

tata moj to szaleje na punkcie martyny nosi ja na rekach co wczesniej tego nie robil nawet przy wlasnych dzieciach ja jestem w szoku moja mama tez

a czy sie przekonal do patryka
to w jakims stopniu tak bo on powiedzial zeby sie do nas wprowadzil na odleglosc to sie nie da do kogos przekonac a tak widzi co robi ;D ;D

reklama
Do góry