reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Elolll

No cicho i tu i tam :( szkoda

Żabciu gratki dla Antonio , my tez biegamy bez pieluchy :) od tygodnia zdarzy się jeszcze ze nie zdarzy , nie utrafi no , ale ze spokojem . Dzis udało się nawet grubsza sprawę zrobić na nocnik , ale strach był i trochę placzu Nauczy się A tak powolutku :)

pozdr
Wiecie jak oduczyc dziecko sikac w pampersy w nocy?

reklama
Wiecie jak oduczyc dziecko sikac w pampersy w nocy?
niemm zbyt pojecia w sumie corce zrobilam tak ze za kazda sucha noc naklejala sobie na tabelke usmiechnieta buzke jak wiekszosc dni w tygodniu byla sucha na koniec tygodnia byla drobna nagroda niespodzianka i po 3 tygodniach juz wszystkie noce byly suche u niej to podzialalo ale kazde dziecko jest inne..malemu narazie jeszcze zakladam pieluche na czas spania ale zarzalo mu sie juz nieraz ze bylo sucho ale zdarza sie i mokro wiec narazie daje mu spokoj czekaam moze sam zacznie miec suche noce

niemm zbyt pojecia w sumie corce zrobilam tak ze za kazda sucha noc naklejala sobie na tabelke usmiechnieta buzke jak wiekszosc dni w tygodniu byla sucha na koniec tygodnia byla drobna nagroda niespodzianka i po 3 tygodniach juz wszystkie noce byly suche u niej to podzialalo ale kazde dziecko jest inne..malemu narazie jeszcze zakladam pieluche na czas spania ale zarzalo mu sie juz nieraz ze bylo sucho ale zdarza sie i mokro wiec narazie daje mu spokoj czekaam moze sam zacznie miec suche noce[/QUOTE

pokoju i lozku kilka godzin i przychodzi do nas spac wiec nie chce w mojej sypialni codziennie prac poscieli a i maz nie ma sily ja odprowac w nocy do jej pokoju bo bedzie histerysowac ze sie boji sama spac nie chce i tak przez pol nocy juz probowalismy. Ja. Przystroilam pokoj kupilam baldahim nad lozko zabawki aby czuwa sie pewnie a tu kichaaaa
no i nie wiem co dalej w kropce jestesmy 3 latka w listopadzie i jeszcze pampersy troche to za dlugooooo

moja corka miala troszke ponad 3 latka jak skonczyla spac w pieluchach bo pamietam ze do przedszkola zaczela chodzic i na poczatku przedszkola byla akcja z buzkami i skonczylo sie pieluchowanie...wytrwalosci zycze ;-)

moja corka miala troszke ponad 3 latka jak skonczyla spac w pieluchach bo pamietam ze do przedszkola zaczela chodzic i na poczatku przedszkola byla akcja z buzkami i skonczylo sie pieluchowanie...wytrwalosci zycze ;-)
Vanessa miala 1,5 roczku jak sama sikala i kupke robila tylko teraz jak polecialysmy do polski i caly miesiac byla co kilka dni u kogos innego z rodziny i nie wiedziala gdzie toaleta to zakladalam jej pampersa moja wina i teraz mamy nowe mieszkanie miesiac i tez sie boi chodzic do wc sama w nocy ;-((((

reklama
Hejo:) Ale zmiany:szok: Jak przygotowania do Świąt? Bo u mnie kiepsko --choróbska nas dopadły i nie chcą opuścić:-( W ogóle nie czuję że nie długo święta.:no:

A gdzie się wszystkie podziały ???????????????Będą jeszcze jakieś forumowe fasolki ?????????

pozdrawiam:)

Do góry