reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy tylko mężatki?

reklama
Rusalka pisze:
Oj tak Malinko..doswiadczam walsnie tego..Nerwowa wogóle nie jestem..raczje taka wrazliwa..i mało zdecydowana..a do tego to złe samopoczucie..i jest beznadziejnie..fuj fuj..mdli!Ja nie mam porannych mdlosci, czy wieczorne:(- ja mam CAŁODOBOWE!:(!z niewielkimi przerwami na zlapanie oddechy- chyba;)

I tak źle, i tak niedobrze :p Kobicie nigdy nie dogodzisz :p ;D Rusałeczko - dla dzieciątka zniesiesz wszystko, a tutaj możesz sobie troszkę ponarzekać, wyżalić się, pogderać, a my Cię przytulimy i pocieszymy ;) :laugh:
Co ja bym dała za takie mdłości ::) Za to mam apetyt taki, że jem bez przerwy i tyję w oczach ::)

oj Malaguś- ja pewnie też juz niedługo przytuję:)- to raczej nieuniknione;)- ale póki co - jedzenie dla mnie to katorga- mogloby wogóle nie istniec!..ale jak mam na coś ochotę już teraz- i jem- to smakuje nieziemsko;)

dziewczyny zazdroszcze wam tego ze noscie swoje malenstwa w woreczkach
:)
tez bym chciala miec swoja mala tam gdzie byla wczesniej mialam z nia wtedy kontakt jakis a teraz niewyrabiam i mala zajmuje sie moja mam
czego zaluje

Ja tez niezaobraczkowana, ale w sumie co to zmienia??? Papierek i kawalek metalu na palcu o niczym nie swiadczy!!! Jestesmy razem juz ponad 9lat i jest super!

reklama
Do góry