reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy tu naprawdę są 2 kreski???

I po co Ci to było... Teraz nic nie zrobisz, będziesz się denerwować do następnej wizyty :(
Poradzę Ci tak, jak reszta dziewczyn - spróbuj za wszelką cenę się uspokoić, nie nakręcać i nie myśleć, bo możesz bardzo zaszkodzić dziecku...
Po raz kolejny nauczka dla mnie, że nadgorliwość wcale nie niesie nic dobrego.
Jestem już spokojniejsza, i po prostu wiem ze ciaza jest bardzo wczesna ( to jest 4 dni spóźnienia miesiączki) i jestem dobrej myśli.
Nie plamie, zdanych krwawień, beta mi wzrosła o 138% , byłam dalej niska ale wzrosła i biorę duphaston 2*1 w razie w, lekarz mówił żebym dalej zażywała kwas foliowy + myo inozytol ( ja te tabletki zażywałam przed zajściem ciaze) i po prostu muszę czekac.
Nie wiem tylko czy ja do 6 kwietnia wytrzymam aż bo to bardzo długo

reklama
Po raz kolejny nauczka dla mnie, że nadgorliwość wcale nie niesie nic dobrego.
Jestem już spokojniejsza, i po prostu wiem ze ciaza jest bardzo wczesna ( to jest 4 dni spóźnienia miesiączki) i jestem dobrej myśli.
Nie plamie, zdanych krwawień, beta mi wzrosła o 138% , byłam dalej niska ale wzrosła i biorę duphaston 2*1 w razie w, lekarz mówił żebym dalej zażywała kwas foliowy + myo inozytol ( ja te tabletki zażywałam przed zajściem ciaze) i po prostu muszę czekac.
Nie wiem tylko czy ja do 6 kwietnia wytrzymam aż bo to bardzo długo
Wytrzymasz, chociaż to długo szybko zleci. Nie przeciążaj się za dużo, zrób sobie jakiś relaks i nie myśl o tym, tzn o dzieciątku owszem i pamiętaj wszystko dla jego dobra.

Kochane czy to normalne ze człowiek się tak zamartwia? Czy ja popadam w jakaś psychozę.
Zaczynam 5 tyg ciazy, żadnych mdłości, objawow boję się czy wszytsko w porządku.
Pojechałam dziś na beta HCG zobaczyć czy ona mi dobrze wzrasta bo się niepokoje :(
Zamiast się cieszyć tym stanem to nie potrafię, tak bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze - dziś jakiś gorszy dzien mnie dopadł ;(

Kochane czy to normalne ze człowiek się tak zamartwia? Czy ja popadam w jakaś psychozę.
Zaczynam 5 tyg ciazy, żadnych mdłości, objawow boję się czy wszytsko w porządku.
Pojechałam dziś na beta HCG zobaczyć czy ona mi dobrze wzrasta bo się niepokoje :(
Zamiast się cieszyć tym stanem to nie potrafię, tak bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze - dziś jakiś gorszy dzien mnie dopadł ;(
Ja do 10 tygodnia nie miałam żadnych objawów, potem przez 2 kolejne tygodnie jakoś i znowu brak objawów. Ciesz się tym, bierz witaminy i ze spokojem czekaj do wizyty.

A co powiecie o tym teście? Czy ja tam widzę jasna kreskę? Czy już mam jakieś zwidy?
IMG_20210316_142343.jpg

Kochane mam wynik bety z dzisiaj, wszytsko jest dobrze muszę się wyluzować i zacząć cieszyć

Załączniki

• Screenshot_2021-03-16-14-42-27-553_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-03-16-14-42-27-553_com.android.chrome.jpg
    139,6 KB · Wyświetleń: 165
reklama
Do góry