To świetnie a który to dc? Sprawdź za 24 lub 48h żeby zobaczyć czy przyrasta prawidłowo.Udało się wynik 103, 70
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
29 dc przy cyklach 27 dniowych. Więc zgadzałoby się ze to 4 tydzTo świetnie a który to dc? Sprawdź za 24 lub 48h żeby zobaczyć czy przyrasta prawidłowo.
GratulacjeUdało się wynik 103, 70
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Dziewczyny mam takie pytanie.. Czy może któraś miała podobną sytuację i wszystko dobrze się skończyło... Wczoraj byłam na becie która wyniosła tylko 17...ginekolog na usg nic nie widzi nadziei nie daje. Miesiączkę miałam 8 stycznia czyli 36 dni temu... We wtorek idę znowu na betę. Czy mogę miec nadzieję? Czy jednak już po ciąży i czekać na okres..
M
Ma_k
Gość
Od tygodnia jestem w podobnej sytuacji. U mnie już nie ma nadziei na ciążę bo beta spadła z 35 do 26, do tego zaczęło się krwawienie więc zabiegu nie mialam ale codziennie chodzę na kontrole usg do poradni przyszpitalnej. Pierwsza w życiu ciąża mega nieudana, krótka i dołująca. Ale za kilka miesięcy jak wyleczę sobie torbiel to znowu będziemy się starać, a do tego czasu zrobimy z mężem wszystkie możliwe badania. Niestety u Ciebie beta też jest malutka. Ale podobno ciąże biochemiczne to są częste zjawiska co nie znaczy, że następnym razem się nie uda! Lekarze mnie pocieszają, że ważne, że organizm w ogóle załapał jak zajść w ciążę, więc w końcu się uda mówili też, że zarodek mógł być wadliwy więc dobrze, że to się stało na tak wczesnym etapie bo w tym kraju w przypadku takich ciąż nie ma ratunku dla kobiet.Dziewczyny mam takie pytanie.. Czy może któraś miała podobną sytuację i wszystko dobrze się skończyło... Wczoraj byłam na becie która wyniosła tylko 17...ginekolog na usg nic nie widzi nadziei nie daje. Miesiączkę miałam 8 stycznia czyli 36 dni temu... We wtorek idę znowu na betę. Czy mogę miec nadzieję? Czy jednak już po ciąży i czekać na okres
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dziewczyny mam takie pytanie.. Czy może któraś miała podobną sytuację i wszystko dobrze się skończyło... Wczoraj byłam na becie która wyniosła tylko 17...ginekolog na usg nic nie widzi nadziei nie daje. Miesiączkę miałam 8 stycznia czyli 36 dni temu... We wtorek idę znowu na betę. Czy mogę miec nadzieję? Czy jednak już po ciąży i czekać na okres..
Powinnaś już mieć kolejną miesiączkę, "lutową", więc jeśli jej nie było, a beta wynosi 17, to niestety, nadziei na ciążę już nie ma
U
Gość
W lutym w terminie miesiączki miałam 3 dni lekkiego plamienia... Nie robię sobie już nadziei. Czy mam czekać, aż po prostu dostanę miesiączkę? Czy iść lepiej na kontrolę do lekarza jeszczePowinnaś już mieć kolejną miesiączkę, "lutową", więc jeśli jej nie było, a beta wynosi 17, to niestety, nadziei na ciążę już nie ma
U
Gość
Przykro mi... Czy ja też powinnam iść na kontrolę czy po prostu czekać na miesiączkę...Od tygodnia jestem w podobnej sytuacji. U mnie już nie ma nadziei na ciążę bo beta spadła z 35 do 26, do tego zaczęło się krwawienie więc zabiegu nie mialam ale codziennie chodzę na kontrole usg do poradni przyszpitalnej. Pierwsza w życiu ciąża mega nieudana, krótka i dołująca. Ale za kilka miesięcy jak wyleczę sobie torbiel to znowu będziemy się starać, a do tego czasu zrobimy z mężem wszystkie możliwe badania. Niestety u Ciebie beta też jest malutka. Ale podobno ciąże biochemiczne to są częste zjawiska co nie znaczy, że następnym razem się nie uda! Lekarze mnie pocieszają, że ważne, że organizm w ogóle załapał jak zajść w ciążę, więc w końcu się uda mówili też, że zarodek mógł być wadliwy więc dobrze, że to się stało na tak wczesnym etapie bo w tym kraju w przypadku takich ciąż nie ma ratunku dla kobiet.
AnetaManiak
Fanka BB :)
Dopuki nie wie kiedy była owulacja nie można czegoś takiego stwierdzać [emoji19][emoji2356]
Powinnaś już mieć kolejną miesiączkę, "lutową", więc jeśli jej nie było, a beta wynosi 17, to niestety, nadziei na ciążę już nie ma
reklama
U
Gość
Troszkę się martwię. Mam nadzieję, że to nie pozamaciczna ciąża.kiedy