reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to pozytywny test?

Hej, ale tamten Ci wyszedł po 5 minutach więc nie powinnaś go brac pod uwagę. Te teraz wyszły praktycznie od razu :).
Także ja bym raczej była spokojna.
No w sumie tak. Tu jest od razu po zrobieniu jest jeszcze czerwony troszkę nawet.. Wiem już mecze ale na betę jeszcze muszę poczekać a nie daje mi to spokoju. 😔

Załączniki

• received_792900898239997.jpeg
    received_792900898239997.jpeg
    91,9 KB · Wyświetleń: 225
reklama
No w sumie tak. Tu jest od razu po zrobieniu jest jeszcze czerwony troszkę nawet.. Wiem już mecze ale na betę jeszcze muszę poczekać a nie daje mi to spokoju. 😔
A czy dziś nie powinnaś dostać @@? Bo pisalaś, że zrobilaś dwa dni przed @@ ? I jeśli nie ma to spokojnie do wtorku wytrzymaj. Albo wyślij meżula po test 🙈😁

A czy dziś nie powinnaś dostać @@? Bo pisalaś, że zrobilaś dwa dni przed @@ ? I jeśli nie ma to spokojnie do wtorku wytrzymaj. Albo wyślij meżula po test 🙈😁
Jutro powinnam dostać. Pomyliłam się w poście . E mąż nie wierzy w te testy jak mi w tamtym miesiącu wyszedł fałszywie. Nie kupi. Może się uda jutro skoczyć na betę. Zobaczę jak się wyrobię z zaprowadzeniem małej do przedszkola, a jeszcze do pracy idę to tak na styk może się uda skoczyć. To wtedy wynik byłby jutro wieczorem. A dziś mnie rzygało po papierosach więc rozkmine mam niezłą.

Jutro powinnam dostać. Pomyliłam się w poście . E mąż nie wierzy w te testy jak mi w tamtym miesiącu wyszedł fałszywie. Nie kupi. Może się uda jutro skoczyć na betę. Zobaczę jak się wyrobię z zaprowadzeniem małej do przedszkola, a jeszcze do pracy idę to tak na styk może się uda skoczyć. To wtedy wynik byłby jutro wieczorem. A dziś mnie rzygało po papierosach więc rozkmine mam niezłą.
Mój też nie wierzył, jak zrobiłam 3 dni przed... poczekalam do dnia @@ i wysłałam mu fotkę ;), to powiedział ok coś tu widać hihi.
To palenie rzucamy szybciutko szybciutko.

Mój też nie wierzył, jak zrobiłam 3 dni przed... poczekalam do dnia @@ i wysłałam mu fotkę ;), to powiedział ok coś tu widać hihi.
To palenie rzucamy szybciutko szybciutko.
No już powinnam, może jutro się uda i dam znać, bo będzie ciężko się skupić jutro w pracy. Martwię się też bo mam silne bóle podbrzusza od wczoraj. Nie wiem czy przeciążyłam się w pracy czy to objaw wczesnej ciazy czy coś złego. Dlatego też zależy mi wiedzieć na czym stoję. To forum troche mnie uspokaja więc piszę 🙂 w pierwszej ciąży miałam trochę problemów więc myślę teraz dużo.

No już powinnam, może jutro się uda i dam znać, bo będzie ciężko się skupić jutro w pracy. Martwię się też bo mam silne bóle podbrzusza od wczoraj. Nie wiem czy przeciążyłam się w pracy czy to objaw wczesnej ciazy czy coś złego. Dlatego też zależy mi wiedzieć na czym stoję. To forum troche mnie uspokaja więc piszę 🙂 w pierwszej ciąży miałam trochę problemów więc myślę teraz dużo.
rozumiem Cię i się nie stresuj, bo brzuch i z tego może boleć. Oby to nie była @, ale i jak jej termin jutro to może się pojawić... choć dla mnie te testy pozytywne.. ale i one potrafią dać zafalszowany wynik. Trzymam kciuki

reklama
Dostałam wyniki i nie wiem jak je interpretować. Są jakieś niskie bo tylko 34,98 a ostatani okres miałam 4stycznia więc powinien być już 5tydzien ciąży i według tabelek powinnam mieć wyższy wynik.

Do góry