Szok... ale bladziuchna ta kreskaGratulacje
reklama
M
Ma_k
Gość
Gratulacje! Mi też dzisiaj wyszła na tym teście kreska (@ 4dni spóźnienia), wcześniej wychodziły mniej wyraźnie na testach 25. We wtorek idę na betę.Hej, jestem 4 dni przed okresem, 12dpo... Test z porannego. Jak myślicie, czy to TO?
Mama23?????
Fanka BB :)
Też idę we wtorek na betę. To wieczorem wszystkie we wtorek dajemy znać czy się udałoGratulacje! Mi też dzisiaj wyszła na tym teście kreska (@ 4dni spóźnienia), wcześniej wychodziły mniej wyraźnie na testach 25. We wtorek idę na betę. Zobacz załącznik 1235564
M
Ma_k
Gość
Jesteśmy umówione!
To
... To pójdę i jaTeż idę we wtorek na betę. To wieczorem wszystkie we wtorek dajemy znać czy się udało
Mama23?????
A czytałaś wcześniejsze moje wypowiedzi. Co sądzisz o tym fałszywie pozytywnym jednym teście w tamtym miesiącu?Jesteśmy umówione!
M
Ma_k
Gość
No właśnie czytałam i bałam się, że u mnie z tymi testami będzie podobnie. Z tego co już wiem ten beta jest najważniejszy, dopiero się zaczynam orientować co i jak, jestem całkiem zielona w tym temacie. To moje pierwsze starania o dziecko i pierwsze pozytywne testy, w poprzednich 5mies same negatywy bez żadnych śladów dodatkowej kreski.A czytałaś wcześniejsze moje wypowiedzi. Co sądzisz o tym fałszywie pozytywnym jednym teście w tamtym miesiącu?
frez.ja1987
Bardzo możliwe, że był wadliwy.A czytałaś wcześniejsze moje wypowiedzi. Co sądzisz o tym fałszywie pozytywnym jednym teście w tamtym miesiącu?
Hej, ale tamten Ci wyszedł po 5 minutach więc nie powinnaś go brac pod uwagę. Te teraz wyszły praktycznie od razu .A czytałaś wcześniejsze moje wypowiedzi. Co sądzisz o tym fałszywie pozytywnym jednym teście w tamtym miesiącu?
Także ja bym raczej była spokojna.
reklama
Wygląda na to, że się udało .Hej, jestem 4 dni przed okresem, 12dpo... Test z porannego. Jak myślicie, czy to TO?