reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to pozytywny test?

reklama
Hej, jestem 4 dni przed okresem, 12dpo... Test z porannego. Jak myślicie, czy to TO? 🤩
Gratulacje!💜 Mi też dzisiaj wyszła na tym teście kreska (@ 4dni spóźnienia), wcześniej wychodziły mniej wyraźnie na testach 25. We wtorek idę na betę.
20210207_152533.jpg

A czytałaś wcześniejsze moje wypowiedzi. Co sądzisz o tym fałszywie pozytywnym jednym teście w tamtym miesiącu?
No właśnie czytałam i bałam się, że u mnie z tymi testami będzie podobnie. Z tego co już wiem ten beta jest najważniejszy, dopiero się zaczynam orientować co i jak, jestem całkiem zielona w tym temacie. To moje pierwsze starania o dziecko i pierwsze pozytywne testy, w poprzednich 5mies same negatywy bez żadnych śladów dodatkowej kreski.

A czytałaś wcześniejsze moje wypowiedzi. Co sądzisz o tym fałszywie pozytywnym jednym teście w tamtym miesiącu?
Hej, ale tamten Ci wyszedł po 5 minutach więc nie powinnaś go brac pod uwagę. Te teraz wyszły praktycznie od razu :).
Także ja bym raczej była spokojna.

reklama
Do góry