Hmmm.. ja nie jestem biegła w tym temacie, ale może powtórz za dwa dni i zobacz czy przyrastaDostałam wyniki i nie wiem jak je interpretować. Są jakieś niskie bo tylko 34,98 a ostatani okres miałam 4stycznia więc powinien być już 5tydzien ciąży i według tabelek powinnam mieć wyższy wynik.
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Trzeba sprawdzić przyrost po 48 h ,fakt na 5 tc bardzo niska ,byx moze to ciąża biochemicznaDostałam wyniki i nie wiem jak je interpretować. Są jakieś niskie bo tylko 34,98 a ostatani okres miałam 4stycznia więc powinien być już 5tydzien ciąży i według tabelek powinnam mieć wyższy wynik.
M
Ma_k
Gość
A miałam się już cieszyć, teraz się jeszcze bardziej martwię. Tak marzyłam o dziecku,a teraz się boję.
frez.ja1987
Powtórz za 48h, żeby wiedzieć czy rośnie prawidłowoByłam na becie, jest 56,4
Mama23?????
Gratulacje. A miałyście robić we wtorek. Nie wytrwalyscieByłam na becie, jest 56,4
Mama23?????
Pewnie wszystko w porządku a ile dni po okresie jesteś?Dostałam wyniki i nie wiem jak je interpretować. Są jakieś niskie bo tylko 34,98 a ostatani okres miałam 4stycznia więc powinien być już 5tydzien ciąży i według tabelek powinnam mieć wyższy wynik.
Mama23?????
Może przesunęła Ci się owulacja i później doszło do zapłodnienia, stąd niska betaDostałam wyniki i nie wiem jak je interpretować. Są jakieś niskie bo tylko 34,98 a ostatani okres miałam 4stycznia więc powinien być już 5tydzien ciąży i według tabelek powinnam mieć wyższy wynik.
M
Ma_k
Gość
Ok 5-6dni się spóźniaPewnie wszystko w porządku a ile dni po okresie jesteś?
M
Ma_k
Gość
Nie wytrwałam, bo umierałam z nerwów a teraz jest jeszcze gorzej bo jestem zrozpaczona tak niskim wynikiem.Gratulacje. A miałyście robić we wtorek. Nie wytrwalyscie
reklama
Mama23?????
To tak jak pisałam wyżej może owulacja się przesunęła. Posłuchaj dziewczyn i za 48 h zrób jeszcze raz. Zdarza się też czasami że laboratorium zawali i błędny wynik da. Może się okazać że masz wyższe tylko się pomyliliOk 5-6dni się spóźnia