Zazuu
Fanka BB :)
A wiesz, że w Polsce również korzystanie z tabletek porannych to przestępstwo.
Nie prawda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz, że w Polsce również korzystanie z tabletek porannych to przestępstwo.
Już odpowiadałam na to więc dla mnie temat zamknięty.Nie prawda
To Już chyba z dwojga złego oddac do adopcji, jest tyle ludzi, ktorzy by takie maleństwo pokochali. Ale tak jak napisałaś, to jej wybór. Oby byl słuszny.
Tak długo jak temat nie dotyczy Twojej macicy to nie Tobie oceniać jaka decyzja jest słuszna
To jej ciało, jej ciąża i to jej SŁUSZNA DECYZJA DLA NIEJ i tak samo guzik mi jak i wam do tego co zrobi. Podejmie WŁASNĄ DECYZJE, a czy ktoś to widzi inaczej nie ma na to wpływu, ale tyle ile kobiet tyle różnych opinii, zdan, poglądów, proste.
Wow, aż myślałam, że to ktoś inny napisał. Bo póki co to jedyną osobą przemycającą teksty, że jedyną słuszną decyzją byłby brak aborcji, to jesteś TyTo jej ciało, jej ciąża i to jej SŁUSZNA DECYZJA DLA NIEJ i tak samo guzik mi jak i wam do tego co zrobi. Podejmie WŁASNĄ DECYZJE, a czy ktoś to widzi inaczej nie ma na to wpływu, ale tyle ile kobiet tyle różnych opinii, zdan, poglądów, proste.
Niecały rok to nie jest tak długo tak mi się wydaje. Więc pewnie musiało się coś stać że dziewczyna chce podjąć takie drastyczne kroki. Może się jednak uda jakoś pomóc coś doradzic. Jednak tu poronienie tu aborcja to są bardzo duże obciążenia dla organizmu nigdy nie wiadomo jak to się zakończy czy w późniejszych latach będzie mogła urodzić normalnie bez żadnych przeszkódOstatnio? Przecież jej posty o poronieniu były z marca. Rok temu.
Niecały rok to nie jest tak długo tak mi się wydaje. Więc pewnie musiało się coś stać że dziewczyna chce podjąć takie drastyczne kroki. Może się jednak uda jakoś pomóc coś doradzic. Jednak tu poronienie tu aborcja to są bardzo duże obciążenia dla organizmu nigdy nie wiadomo jak to się zakończy czy w późniejszych latach będzie mogła urodzić normalnie bez żadnych przeszkód
Moja droga to nie jestem straszenie. Aborcja to zabieg który jak każdy wiąże się możliwymi komplikacjamiPrzestańcie pieprzyc głupoty i straszyć ludzi jak nie macie o czymś pojęcia.
Jak w ogóle można coś takiego napisać?!
@aniaslu myślę, że czas na rekcję.
Aborcje można przeprowadzić BEZPIECZNIE.
Aborcja nie jest przeszkodą do późniejszego posiadania dzieci.
Aborcja na tak wczesnym etapie nie jest nawet obciążeniem dla organizmu większym niż miesiaczka.
I co najważniejsze.
Aborcja nie jest niczym drastycznym.