reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc.

Hope99 - No nie jestem gotowa do macierzyństwa dlatego szukam pomocy tutaj. Po prostu się naczytałam po internecie, że mimo miesiączek,testów kobiety były w ciąży. No, ale ile w tym prawdy w swoim gronie nie słyszałam żeby ktoś tak miał. Stąd moje obawy..

reklama
Hope99 - No nie jestem gotowa do macierzyństwa dlatego szukam pomocy tutaj. Po prostu się naczytałam po internecie, że mimo miesiączek,testów kobiety były w ciąży. No, ale ile w tym prawdy w swoim gronie nie słyszałam żeby ktoś tak miał. Stąd moje obawy..
nie czytaj internetow tylko porozmawiaj z kimś kto Co wytłumaczy co i jak. Nie martw się - nie ma ciąży 🤗

Różne rzeczy ludzie piszą na internecie. W każdym razie zawsze 3 czy 4 tygodnie po stosunku test da Ci 100% pewności czy jest ciąża. Wcześniej owszem może być negatywny ale po takim czasie nie ma opcji żeby nie wyłapał tak dużej bety. 😉

Dziękuję za słowa otuchy, liczę na jeszcze parę wypowiedzi kobiet.

A ile jeszcze musi być wypowiedzi NIE JESTEŚ W CIĄŻY, żebyś w to uwierzyła?
Ciekawe, że jak czytasz bzdury o tym, że "mimo miesiączek,testów kobiety były w ciąży" to łykasz je od razu i się nakręcasz, ale jak Ci 5 kobiet oblatanych w temacie pisze, że NIE JESTEŚ W CIĄŻY, to nadal potrzebujesz zapewnienia...

Do góry