reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to może być pozytywny test ???

reklama
Przed chwilą powtórzony zdjęcie po 5 min od zrobienia

Załączniki

• IMG_20241203_071106356.jpg
    IMG_20241203_071106356.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 88
Byłam u lekarza bo lekko plamilam . Na razie pęcherzyka ciążowego nie widać . Zrobiłam betę wyszła mi 41.95 mlU/ml .
Lekarka kazała mi powtórzyć za 4 dni kolejna. Dała mi duphaston abym brała 2 razy dziennie .
Mówiła że to może być wczesna ciąża bo miesiączkę miałam 25 października i mam co 30-35 dni

Byłam u lekarza bo lekko plamilam . Na razie pęcherzyka ciążowego nie widać . Zrobiłam betę wyszła mi 41.95 mlU/ml .
Lekarka kazała mi powtórzyć za 4 dni kolejna. Dała mi duphaston abym brała 2 razy dziennie .
Mówiła że to może być wczesna ciąża bo miesiączkę miałam 25 października i mam co 30-35 dni
Zbadaj sobie progesteron.
Duphaston przepisany bez zbadania progesteronu i bez widocznego pęcherzyka nie świadczy o profesjonalizmie lekarza.

Mówiła że na razie mam brać ze względu na 2 poronienia. Jak na razie przestałam plamić pojawiło się sporo śluzu. Jak robiła USG mówiła że nie widać pęcherzyka ale jest jak by zarys . Zaufam jej więc biorę zobaczymy co wyjdzie po 2 becie. Mam mętlik straszny w głowie i strach czy wszystko jest ok

reklama
Mówiła że na razie mam brać ze względu na 2 poronienia. Jak na razie przestałam plamić pojawiło się sporo śluzu. Jak robiła USG mówiła że nie widać pęcherzyka ale jest jak by zarys . Zaufam jej więc biorę zobaczymy co wyjdzie po 2 becie. Mam mętlik straszny w głowie i strach czy wszystko jest ok
Tym bardziej powinnaś zbadać progesteron.

Do góry