olka11135
Fanka BB :)
Jakie były objawy że skłoniły do zrobienia testu?
Zero objawów poza prawie 2 letnimi staraniami o ciążę więc standardowo robiąc progesteron 7dpo dorzucałam badanie bety

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie były objawy że skłoniły do zrobienia testu?
Jeszcze nie.@Elwirka1665 I jak tam, robiłaś test?
Ja właśnie około tydzień przed spodziewaną miesiączką domyślałam się, że mogę być w ciąży bo pojawił się u mnie charakterystyczny ból brzucha, który znałam z poprzedniej ciąży. Zrobiłam test kilka dni przed miesiączką, druga kreska była ledwo widoczna, ale byłaWitam
Do miesiączki zostało mi 7dni .
Od 3 dni boli mnie brzuch jak na @ mam takie uczucie (mokrość) chodzę do toalety bo mam wrażenie że dostałam @. Nigdy wcześniej brzuch mnie nie bola na tyle dni przed.Od 3 dni ma również zawroty głowy.
Staramy się z mężem o dziecko.Na test jest chyba za wcześnie?!Czy jest szansa że go ciaza?
Pozdrawiam
życzę ci w takim razie tych dwóch kreseczekJeszcze nie.
planuje zrobić w niedzielę rano.
Może to będzie najpiękniejsza wigilia w moim życiu hehe
Lekarz powiedział, że to pęcherzyki ciążowe?Witam mam nie nie regulalne miesisiscxki bralam progesteron besins i dzis byla. I sa 2 pechezyki ale bez cech ciazy D1 1.45 cm D1 0.78 cm i lekarz mowi ze dostalqm miesiaczke czy jest mozliwe ze beda z tego zarodki kiedy powinam zrobic hcg prosze o mam biale sluz ciagniacy i mam 37 3 tem i czy to ciaza
Mąż nie okulary se kupiWitam
Zrobiłam test z porannego moczu do (miesiączki jeszcze 4dni).
Wyszła jasna kreska.Maz twierdzi że nic nie widzi .co sądzicie?