olka11135
Fanka BB :)
Jakie były objawy że skłoniły do zrobienia testu?
Zero objawów poza prawie 2 letnimi staraniami o ciążę więc standardowo robiąc progesteron 7dpo dorzucałam badanie bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie były objawy że skłoniły do zrobienia testu?
Jeszcze nie.@Elwirka1665 I jak tam, robiłaś test?
Ja właśnie około tydzień przed spodziewaną miesiączką domyślałam się, że mogę być w ciąży bo pojawił się u mnie charakterystyczny ból brzucha, który znałam z poprzedniej ciąży. Zrobiłam test kilka dni przed miesiączką, druga kreska była ledwo widoczna, ale była Zrób test, ale nawet jeśli test wyjdzie pozytywnie to konieczne udaj się do lekarza.Witam
Do miesiączki zostało mi 7dni .
Od 3 dni boli mnie brzuch jak na @ mam takie uczucie (mokrość) chodzę do toalety bo mam wrażenie że dostałam @. Nigdy wcześniej brzuch mnie nie bola na tyle dni przed.Od 3 dni ma również zawroty głowy.
Staramy się z mężem o dziecko.Na test jest chyba za wcześnie?!Czy jest szansa że go ciaza?
Pozdrawiam
życzę ci w takim razie tych dwóch kreseczekJeszcze nie.
planuje zrobić w niedzielę rano.
Może to będzie najpiękniejsza wigilia w moim życiu hehe
Lekarz powiedział, że to pęcherzyki ciążowe?Witam mam nie nie regulalne miesisiscxki bralam progesteron besins i dzis byla. I sa 2 pechezyki ale bez cech ciazy D1 1.45 cm D1 0.78 cm i lekarz mowi ze dostalqm miesiaczke czy jest mozliwe ze beda z tego zarodki kiedy powinam zrobic hcg prosze o mam biale sluz ciagniacy i mam 37 3 tem i czy to ciaza
Mąż nie okulary se kupiWitam
Zrobiłam test z porannego moczu do (miesiączki jeszcze 4dni).
Wyszła jasna kreska.Maz twierdzi że nic nie widzi .co sądzicie?