Nie nic niestetyAle nic a nic nie pokazało się? Nawet po terminie odczekanych minut?
reklama
Dz
Dzis by wyszedł 8 dzień po owulacji to niewiem czy już powinno coś pokazać czy jeszcze za wcześnie ?Ale nic a nic nie pokazało się? Nawet po terminie odczekanych minut?
No może być za szybko ale widzisz kochana nawet na moim przykładzie test mi wyszedł po 8 minutach pozytywny a dwa dni później beta hcg pokazała brak ciąży więc tutaj to różnie bywa heheDz
Dzis by wyszedł 8 dzień po owulacji to niewiem czy już powinno coś pokazać czy jeszcze za wcześnie ?
Malami1303
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki, mam pytanko @spoznia mi się tydzień czasu, robiłam 2 testy i 2 kreska blada wychodzila po nie calych 2 minutach tak wyglądał 2 testy. Co sądzicie.
Gratuluję jesteś w ciążyCześć dziewczynki, mam pytanko @spoznia mi się tydzień czasu, robiłam 2 testy i 2 kreska blada wychodzila po nie calych 2 minutach tak wyglądał 2 testy. Co sądzicie. Zobacz załącznik 948332
Malami1303
Jutro na betę idę i później do lekarza zobaczymyGratuluję jesteś w ciąży
Gratuluje !!Cześć dziewczynki, mam pytanko @spoznia mi się tydzień czasu, robiłam 2 testy i 2 kreska blada wychodzila po nie calych 2 minutach tak wyglądał 2 testy. Co sądzicie. Zobacz załącznik 948332
_Anka32_
Zaciekawiona BB
No ja już po drugiej becie i wizycie u gin.
Zdecydowanie za szybko się cieszyłam [emoji53][emoji53] Beta wyszła na tym samym poziomie co 4 dni temu. Ginekolog stwierdził ciążę biochemiczna i kazał czekać na @. Masakrycznie się czuje [emoji24]
Zdecydowanie za szybko się cieszyłam [emoji53][emoji53] Beta wyszła na tym samym poziomie co 4 dni temu. Ginekolog stwierdził ciążę biochemiczna i kazał czekać na @. Masakrycznie się czuje [emoji24]
Malami1303
Dziewczyny dzis zrobiłam Beta hcg i wyszła mi 47,9. Natomiast lekarz na usg slabo widzi. Co sądzicie o tym.
reklama
Bardzo mi przykro trzymaj się będzie jeszcze dobrze zobaczysz i w końcu się uda będę trzymała kciuki mocno za ciebie i resztę dziewczyn które się starająNo ja już po drugiej becie i wizycie u gin.