reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to mogą być objawy ciąży?

reklama
Dziewczyny dzis zrobiłam Beta hcg i wyszła mi 47,9. Natomiast lekarz na usg slabo widzi. Co sądzicie o tym.
Jest to bardzo wczesna ciąża i na tym etapie lekarz nic nie zobaczy. Policz który jesteś tydzień i pójdź do lekarza co najmniej w 7 tc.

No ja już po drugiej becie i wizycie u gin.
Zdecydowanie za szybko się cieszyłam [emoji53][emoji53] Beta wyszła na tym samym poziomie co 4 dni temu. Ginekolog stwierdził ciążę biochemiczna i kazał czekać na @. Masakrycznie się czuje [emoji24]
Aniu jak się czujesz, może nic straconego jeszcze?

Jest to bardzo wczesna ciąża i na tym etapie lekarz nic nie zobaczy. Policz który jesteś tydzień i pójdź do lekarza co najmniej w 7 tc.

Aniu jak się czujesz, może nic straconego jeszcze?
Amica, kiepsko z ta wiadomością. Kurczę mam już za sobą dwie podobne więc kolejna przytłacza mnie na maksa. A miałam naprawdę przeczucie że tym razem się udało, bo samopoczucie i objawy na to wskazywały. Ale nadzieja prysla jak zobaczyłam wczorajsza bete. A gin potwierdził. Zbadala i powiedziała że nic tam nie widzi... A dzisiaj przyszedł okres. Więc już nie ma na co liczyć. Gin powiedziała że u mnie nie widzi problemu. Endometrium ładne, progesteron też i ogólnie wyniki mam dobre. Powiedziała że narzeczony musi zrobić badanie nasienia. Z wynikami do niej wrócić i będziemy myśleć co dalej. A ja nie mogę myśleć juz pozytywnie... już się Wszytskiego odechciewa. Rok za rokiem leci A tu nadal nic [emoji53][emoji53][emoji53]

Amica, kiepsko z ta wiadomością. Kurczę mam już za sobą dwie podobne więc kolejna przytłacza mnie na maksa. A miałam naprawdę przeczucie że tym razem się udało, bo samopoczucie i objawy na to wskazywały. Ale nadzieja prysla jak zobaczyłam wczorajsza bete. A gin potwierdził. Zbadala i powiedziała że nic tam nie widzi... A dzisiaj przyszedł okres. Więc już nie ma na co liczyć. Gin powiedziała że u mnie nie widzi problemu. Endometrium ładne, progesteron też i ogólnie wyniki mam dobre. Powiedziała że narzeczony musi zrobić badanie nasienia. Z wynikami do niej wrócić i będziemy myśleć co dalej. A ja nie mogę myśleć juz pozytywnie... już się Wszytskiego odechciewa. Rok za rokiem leci A tu nadal nic [emoji53][emoji53][emoji53]
Bardzo mi przykro Aniu że się tak dzieje :* ale przyjdzie taki piękny dzień i wszystko ułoży się po waszej myśli :*

reklama
Bardzo mi przykro . Ale na pocieszenie słyszałam że bo takich biochemicznych ciążach szybciej się zachodzi w ciąże. Więc życzę powodzenia . A Ty kochana pisałaś że wcześniej też miałaś takie sytuacje ? Co lekarz na to ?
No ja już po drugiej becie i wizycie u gin.
Zdecydowanie za szybko się cieszyłam [emoji53][emoji53] Beta wyszła na tym samym poziomie co 4 dni temu. Ginekolog stwierdził ciążę biochemiczna i kazał czekać na @. Masakrycznie się czuje [emoji24]

Do góry