Yukira
Aktywna w BB
Mam w sumie jeszcze 3 dni w zeszłym miesiącu dostałam 28 grudnia więc teraz powinnam najpóźniej 27 stycznia dostaćOby jednak nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam w sumie jeszcze 3 dni w zeszłym miesiącu dostałam 28 grudnia więc teraz powinnam najpóźniej 27 stycznia dostaćOby jednak nie
trzymamy kciuki nadalMam w sumie jeszcze 3 dni w zeszłym miesiącu dostałam 28 grudnia więc teraz powinnam najpóźniej 27 stycznia dostać
Musisz obserwować. Może nie jest tak źle. Ja nadal trzymam kciuki :*Dziewczyny nie wiem jak dalej będzie ale podejrzewam że okres się rozkręci, zaczęłam krwawić lekko od wieczora dzisiaj wstałam jest tej krwi troszeczkę więcej ale starczy mi wkladka higeniczna na razie kolor ma trochę ciemniejszy mam lekkie pobolewania podbrzusza nie tak jak pierwszego dnia okresu. Zobaczymy jak dalej czy się rozkręci, bo jak na razie mam lekkie krwawienie