reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to mogą być objawy ciąży?

Chce jeszcze zrobić test bo ten cykl jest na prawdę inny. Piersi zrobiły się duże twarde i pelno żył wyszło, nadal na dole mokro. Mdłości to bardziej są po południu, ogólnie czuje się dobrze.
Mam nadzieję że nie przyjdzie do nas @

reklama
Hej Wasa zrobiłam dzisiaj dwa testy. Jeden z samego rana pozytywny i ok 10 :30 również pozytywny, ale nie od razu tylko po ok pół godzinie i teraz sama nie wiem co myśleć. Na necie pisze ze do pół godziny można uznać za prawidłowy. I teraz nie wiem czy się cieszyć czy martwić dalej...

Hej Wasa zrobiłam dzisiaj dwa testy. Jeden z samego rana pozytywny i ok 10 :30 również pozytywny, ale nie od razu tylko po ok pół godzinie i teraz sama nie wiem co myśleć. Na necie pisze ze do pół godziny można uznać za prawidłowy. I teraz nie wiem czy się cieszyć czy martwić dalej...
Gratuluję cudowna wiadomość. . Ja narazie nie robię. Bo w sumie nic nie czuje nadzwyczajnego. Ani piersi nie bolą ani nic. Na dole też trochę mokro z poza tym nic. Czekam na termin @. Choć szczerze odpuscilam wątpię czy coś będzie. Strasznie się cieszę że Tobie die udało.

Ja jeszcze nie dziękuję, bo może jutro przyjdzie @ u będzie po ciąży. Aż takich objawów tez nie mam, chociaż zaczęło mnie strasznie modlić prawi na wymioty, jak polykam sline to masakra jakaś. Jutro rano zrobię test, ni chyba że @ wyprzedzi. Za ciebie trzymam kciuki i się nie poddawaj może nic straconego a już masz czarna wizję :*

Amica20 ? I co powtarzałaś test? Lub betę? Mi niestety zostało 4 dni do okresu 8 zwarjuję do tego dnia [emoji33] w sobotę miałam jednodniowe plamienie, oby to było implantacyjne [emoji110][emoji1696][emoji2956] na początku myślałam że okres się zbliża ale ustały plamienia teraz zalewa mnie pełno śluzu

Amica20 ? I co powtarzałaś test? Lub betę? Mi niestety zostało 4 dni do okresu 8 zwarjuję do tego dnia [emoji33] w sobotę miałam jednodniowe plamienie, oby to było implantacyjne [emoji110][emoji1696][emoji2956] na początku myślałam że okres się zbliża ale ustały plamienia teraz zalewa mnie pełno śluzu
Hiczi trzymam mocno kciuki, oby @ nie przyszła :*
Wesa gdzie jesteś??? :(
Dzisiaj czekałam na @ lecz jak na chwilę obecną jej nie ma i nie czuje bym miała dostać. Kupiłam dzisiaj test i jutro z samego rana będę robiła. Do lekarza nie poszłam pani doktor umówiła się ze mną na sobotę bo w chwili obecnej jeszcze nic nie będzie widać. Mam nadzieję że to ciąża, ogólnie się dobrze czuje, cycki mnie już nie bolą jedynie od dwóch dni męczą mnie mdłości, fajki mi smierdza (byłam palaczem nalogowym) ale w dniu owulacji je odstawilam, nie ciągnie mnie wręcz przeciwnie. Pije sok pomidorowy i jakoś mi lepiej, nie mdli mnie.

Hiczi trzymam mocno kciuki, oby @ nie przyszła :*
Wesa gdzie jesteś??? :(
Dzisiaj czekałam na @ lecz jak na chwilę obecną jej nie ma i nie czuje bym miała dostać. Kupiłam dzisiaj test i jutro z samego rana będę robiła. Do lekarza nie poszłam pani doktor umówiła się ze mną na sobotę bo w chwili obecnej jeszcze nic nie będzie widać. Mam nadzieję że to ciąża, ogólnie się dobrze czuje, cycki mnie już nie bolą jedynie od dwóch dni męczą mnie mdłości, fajki mi smierdza (byłam palaczem nalogowym) ale w dniu owulacji je odstawilam, nie ciągnie mnie wręcz przeciwnie. Pije sok pomidorowy i jakoś mi lepiej, nie mdli mnie.
Powiem tak z waszej wczesniejszej konwersacji wnioskuje ze na 100% jestes w ciazy :D
Zawsze na początku ciąży wychodzą bladziochy gorzej jak by nic nie wyszło a tutaj widac na każdym teście 2 kreseczki

Powiem tak z waszej wczesniejszej konwersacji wnioskuje ze na 100% jestes w ciazy :D
Zawsze na początku ciąży wychodzą bladziochy gorzej jak by nic nie wyszło a tutaj widac na każdym teście 2 kreseczki
No są zabarwione, nawet moja pani doktor nie zaprzeczyła powiedziałam jej ze one wychodziły po pół godzinie. Chodzę co chwila do łazienki i sprawdzam czy już jest @ ;)

reklama
Do góry