reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to mogą być objawy ciąży?

Agabre jej gratuluję trzymajcie się, cieszę się bardzo, no rzeczywiście byś sobie poczekala :D i mam nadzieję że 20 też będę się cieszyła 2 kreseczkami :-) :):-) :):-) :):-) :)

reklama
Amica20 właśnie niekoniecznie, moje cykle są dość nieregularne, czasami 28 dni, czasami 38 albo nawet powyżej 40. Moja ginekolog w PL powtarzała, że najlepiej zrobić test tydzień po spodziewanej miesiączce albo 3 tygodnie po spodziewanej owulacji.

Wiadomości z rana - temperatura 37,1, bladoróżowa druga kreseczka. Test bardzo czuły - od 10 mlU/ml. Dla pewności zrobiłam inny... to bym na @ sobie poczekała ;) Ze względu na trudności, poronienie i leczenie w fertility muszę ustalić wizytę u lekarza rodzinnego. Prawdopodobnie dostanę jakieś skierowania na testy z krwi albo do ginekologa.
Powodzenia z CLO, mi się udało po 6 cyklu z córą, kolejne cykle z CLO przy kolejnych staraniach bez efektów. Pomogła dieta bezglutenowa, na ktorej jestem od półtora roku.
Gratuluję i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ja akurat tez czekam na @ ma przyjść w niedzielę nie miałam takich problemów jak wy dziewczyny , staramy się z mężem około 6 miesięcy mam nadzieję że jednak @ nie przyjdzie. Z objawów jak narazie temperatura cały czas powyżej 37 ból podbrzusza i kłucia jajników od dwóch dni ból piersi ale to zawsze przed @ mnie bolały wiec nie biorę tego pod uwagę

Mi cień cienia drugiej kreski wyszedł 16 dni po owulacji, a test miałam bardzo czuły, bo 10 mlU/ml. Ginekolodzy zalecają robić testy tydzień po spodziewanej @ wtedy powinny być wiarygodne.

Ja też nie dziękuję
Marika za ciebie też trzymam kciuki :)
Do mojej @ jeszcze tak daleko :(
Agabre jej jak ja się cieszę twoja niespodzianką :*

Amica20 i pomyśleć, że problemem była nietolerancja glutenu. Odkąd odstawiłam to moja druga ciąża w ciągu półtorej roku a wcześniej przez lata nic...

Ja też nie dziękuję
Marika za ciebie też trzymam kciuki :)
Do mojej @ jeszcze tak daleko :(
Agabre jej jak ja się cieszę twoja niespodzianką :*
Ja za ciebie Amica też będę trzymała kciuki wiem jak to jest z tym czekaniem a jeszcze ten czas tak wtedy wlecze :( ale w końcu nam się uda kiedyś przecież musi;)

reklama
Właściwie, to z przypadku. Strasznie wymiotowałam w okresie miesiączki, w ciąży cukier skakał tylko po produktach mącznych, córa ciągle narzekała na brzuszek i mdliło ją często po jedzeniu. Raz kupiłam chleb bezglutenowy i podałam jej, nie narzekała, spróbowałam z makaronem i też nic. Zaczęłam jeść z nią i przestałam wymiotować, wzmocniły się paznokcie, stawy przestały boleć... Młodej wysypka na skórze zniknęła i ustały mdłości. To

Do góry