reklama
Gratuluję i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ja akurat tez czekam na @ ma przyjść w niedzielę nie miałam takich problemów jak wy dziewczyny , staramy się z mężem około 6 miesięcy mam nadzieję że jednak @ nie przyjdzie. Z objawów jak narazie temperatura cały czas powyżej 37 ból podbrzusza i kłucia jajników od dwóch dni ból piersi ale to zawsze przed @ mnie bolały wiec nie biorę tego pod uwagęAmica20 właśnie niekoniecznie, moje cykle są dość nieregularne, czasami 28 dni, czasami 38 albo nawet powyżej 40. Moja ginekolog w PL powtarzała, że najlepiej zrobić test tydzień po spodziewanej miesiączce albo 3 tygodnie po spodziewanej owulacji.
Wiadomości z rana - temperatura 37,1, bladoróżowa druga kreseczka. Test bardzo czuły - od 10 mlU/ml. Dla pewności zrobiłam inny... to bym na @ sobie poczekała Ze względu na trudności, poronienie i leczenie w fertility muszę ustalić wizytę u lekarza rodzinnego. Prawdopodobnie dostanę jakieś skierowania na testy z krwi albo do ginekologa.
Powodzenia z CLO, mi się udało po 6 cyklu z córą, kolejne cykle z CLO przy kolejnych staraniach bez efektów. Pomogła dieta bezglutenowa, na ktorej jestem od półtora roku.
Nie dziękuję żeby nie zapeszaćAmica trzymam kciuki mocno
marika22 za Ciebie też
Zastanawiam się czy nie zrobić testu jutro rano ale jakoś boję się tej jednej kreski @ ma być w niedzielę jak myślicie lepiej poczekać ?
Powiedz mi
Powiedz mi, po czym poznałaś że to nietolerancja glutenu?Amica20 i pomyśleć, że problemem była nietolerancja glutenu. Odkąd odstawiłam to moja druga ciąża w ciągu półtorej roku a wcześniej przez lata nic...
Ja za ciebie Amica też będę trzymała kciuki wiem jak to jest z tym czekaniem a jeszcze ten czas tak wtedy wlecze ale w końcu nam się uda kiedyś przecież musiJa też nie dziękuję
Marika za ciebie też trzymam kciuki
Do mojej @ jeszcze tak daleko
Agabre jej jak ja się cieszę twoja niespodzianką :*
reklama
Właściwie, to z przypadku. Strasznie wymiotowałam w okresie miesiączki, w ciąży cukier skakał tylko po produktach mącznych, córa ciągle narzekała na brzuszek i mdliło ją często po jedzeniu. Raz kupiłam chleb bezglutenowy i podałam jej, nie narzekała, spróbowałam z makaronem i też nic. Zaczęłam jeść z nią i przestałam wymiotować, wzmocniły się paznokcie, stawy przestały boleć... Młodej wysypka na skórze zniknęła i ustały mdłości. To