Yukira
Aktywna w BB
Ale jak to? Może to tylko krwawienie ? Albo biochemiczna hmmmDostałam @. Trudno trzeba walczyć dalej....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak to? Może to tylko krwawienie ? Albo biochemiczna hmmmDostałam @. Trudno trzeba walczyć dalej....
Zobaczymy jak się rozkręci...Ale jak to? Może to tylko krwawienie ? Albo biochemiczna hmmm
Ok, daj znać co i jak. Jaki ma kolor czy ma skrzepy bo jeśli tak to po ptakachZobaczymy jak się rozkręci...
U mnie po ptokach. Jest @. U ciebie myślałam że już na 100 procent będzie. Hmmm dziwne że testy pokazywały.Dostałam @. Trudno trzeba walczyć dalej....
Tak początek lutego ja z moim jesteśmy akurat na urlopieAmica u bas teraz przypada na początek lutego. Będziemy walczyć. Oby mąż nie musiał nigdzie wyjeżdżać