reklama
U mnie tak wyglądał, wyleciał około godziny 15 a o 20 poszły wody i się zaczęło ![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Asiaxz
Fanka BB :)
Ale autorka jest dopiero w 24 tygodniu ciąży. Koniecznie jedz na Izbę przyjęć może być to czop może jakaś infekcja. Trzeba sprawdzić jak najszybciejU mnie tak wyglądał, wyleciał około godziny 15 a o 20 poszły wody i się zaczęło![]()
DziekujeSuper trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
Lady Loka
Fanka BB :)
A dla mnie to już słabe. Bo jeżeli to czop i jezeli coś się dzieje, to kazda godzina może zmienić sytuację. A Ty już czekasz 2h od tego zdjęcia i jeszcze jedziesz na wizyte, gdzie w szpitalu zapewne już byą wiedziala, co i jak.Mialam miec swojego ginekologa w środę, napisałam i jadę dzisiaj do niego. Dziękuję bardzo
Nie mam prawa jazdy, mieszałam w małym miasteczku. Transport będę mieć możliwy dopiero po godzinie 16… leżę w łóżku , tak jak ginekolog kazał, ponieważ się z nim kontaktowałam.A dla mnie to już słabe. Bo jeżeli to czop i jezeli coś się dzieje, to kazda godzina może zmienić sytuację. A Ty już czekasz 2h od tego zdjęcia i jeszcze jedziesz na wizyte, gdzie w szpitalu zapewne już byą wiedziala, co i jak.
reklama
żeby ją przyjęli do szpitala to musi mieć skierowanie, a SOR jest od poważnych przypadków i najzwyczajniej mogliby odmówić tej Pani pomocy tak jak zrobiono to kiedyś ze mną i czekałam na sorze 9 godzin zanim mnie ktoś przyjął.A dla mnie to już słabe. Bo jeżeli to czop i jezeli coś się dzieje, to kazda godzina może zmienić sytuację. A Ty już czekasz 2h od tego zdjęcia i jeszcze jedziesz na wizyte, gdzie w szpitalu zapewne już byą wiedziala, co i jak.