reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czop śluzowy ?

W 1ciazy czop z krwią odszedł w sobotę we wtorek urodziłam w drugiej odszedł przezroczysty i nic się nie działo.

Lepiej sprawdzić i jeżeli jest możliwość to zatrzymać akcje porodowa niż czekać i żeby było za późno nawet na podanie sterydów na płucka.

reklama
Skurczy i rozwarcia jeszcze nie ma ale mam szyjkę na 18 mm ,kazali wstawać tylko do WC i prysznic co najwyżej .
Czasem się troszkę przejść ale najbardziej to leżeć :)
Trzymam kciuki! Każdy dzień w brzuchu jest na wagę złota, ja odetchnęłam po 36 tc, a potem młoda nie chciała wyjść 🤣

Cieszę się, że jednak pojechałaś i jesteś pod opieką lekarzy :) Życzę dużo spokoju i jak najwiecej dni spędzonych w dwupaku!

Trzymam kciuki! Każdy dzień w brzuchu jest na wagę złota, ja odetchnęłam po 36 tc, a potem młoda nie chciała wyjść 🤣
Ja też tak czuję że potem to nie będzie chciała wyjść bo jak mnie na faszerują tym wszystkim :D ale to dobrze niech bo tak jak mówisz lepiej dla niej :)

reklama
Do góry