reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to cień cienia czy tylko kreska testowa

reklama
Nie nastawiam się na nic , postaram się zrobić jeszcze betę ale wątpię, że się udało w tym cyklu
Ja Cię doskonale rozumiem. Ale beta również rozwieje każda wątpliwość. A może jednak się udało ;) Ja w cyklu gdzie zaszłam kompletnie się ciąży nie spodziewałam, bo raz z moim były przytulanki w miesiącu.

Ja Cię doskonale rozumiem. Ale beta również rozwieje każda wątpliwość. A może jednak się udało ;) Ja w cyklu gdzie zaszłam kompletnie się ciąży nie spodziewałam, bo raz z moim były przytulanki w miesiącu.
Pójdę na będę w wolnej chwili, ale też właśnie nie chcę się nastawiać na nic bo od 2 lat się staramy i nic

Tutaj mam test z rana, ale raczej to kreaka testowa

Załączniki

• IMG_20221019_172217.jpg
    IMG_20221019_172217.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 446
Ja tam nadal widze cien, ale oczywiscie ekran telefonu moze przeklamywac. Zrob bede bo bedziesz sie stresowac na darmo. Rano robisz - wieczorem wynik :-)

reklama
Do góry