reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża?

reklama
A miałaś monitoring czy z kalendarzyka? Jak jesteś pewna dnia owulacji to kreska powinna być już bordowa. A tutaj dla mnie w ogóle jej nie ma.
Ja tam kreskę widzę. I nie, kreska nie musi być bordowa. Zależy jak testy się wybarwiają. Sama przy becie ponad 20 tys robiłam test, bo chciałam mieć ładną pamiątkę. I wyszła lekko różowa. Z tego co pamiętam to był pink strumieniowy. Więc może, czasem warto popatrzeć na coś pozytywnie, a nie za każdym pytaniem dziewczyn mówić, że nic z tego nie będzie itp?

@życiejakbajka więc leć na betę i powtórz za dwa dni i trzymam kciuki ❤️

Ja tam kreskę widzę. I nie, kreska nie musi być bordowa. Zależy jak testy się wybarwiają. Sama przy becie ponad 20 tys robiłam test, bo chciałam mieć ładną pamiątkę. I wyszła lekko różowa. Z tego co pamiętam to był pink strumieniowy. Więc może, czasem warto popatrzeć na coś pozytywnie, a nie za każdym pytaniem dziewczyn mówić, że nic z tego nie będzie itp?

@życiejakbajka więc leć na betę i powtórz za dwa dni i trzymam kciuki ❤️
A może czytaj posty ze zrozumieniem. Nie dopowiadaj sobie rzeczy o których nie pisałam. Nie będę kłamać, że coś tam widzę skoro tak nie jest. Zaproponowałam betę. Czy ten post też ominęłaś?

A może czytaj posty ze zrozumieniem. Nie dopowiadaj sobie rzeczy o których nie pisałam. Nie będę kłamać, że coś tam widzę skoro tak nie jest. Zaproponowałam betę. Czy ten post też ominęłaś?
A może Ty przeczytaj swój post jeszcze raz? Napisałaś: „kreska powinna być już bordowa. A tutaj dla mnie w ogóle jej nie ma.” @Justpositivevibe napisała o odcieniu kreski na teście, że nie ma ona znaczenia i często oznacza ciążę (tak jak w jej przypadku). Jakoś wiecznie nakazujesz innym żeby czytali Twoje posty, tak jak Ty tego oczekujesz..

Może zmień telefon na nowszy model, skoro nie widzisz kresek na testach, które wstawiają dziewczyny z nadzieję na ciążę (i która często się potwierdza) albo przestań udzielać się w wątkach o testach, skoro sama ostatnio takiego z pozytywnym wynikiem nie robiłaś i może co nie co zapomniałaś?!

Sorry dziewczynki za ten niezbyt miło brzmiący post, ale mam dość jadu tej Pani w każdym wątku, który się tutaj pojawia 🫶🏻

reklama
Do góry