jasani
Fanka BB :)
A miałaś monitoring czy z kalendarzyka? Jak jesteś pewna dnia owulacji to kreska powinna być już bordowa. A tutaj dla mnie w ogóle jej nie ma.18 pazdziernik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś monitoring czy z kalendarzyka? Jak jesteś pewna dnia owulacji to kreska powinna być już bordowa. A tutaj dla mnie w ogóle jej nie ma.18 pazdziernik
Ja tam kreskę widzę. I nie, kreska nie musi być bordowa. Zależy jak testy się wybarwiają. Sama przy becie ponad 20 tys robiłam test, bo chciałam mieć ładną pamiątkę. I wyszła lekko różowa. Z tego co pamiętam to był pink strumieniowy. Więc może, czasem warto popatrzeć na coś pozytywnie, a nie za każdym pytaniem dziewczyn mówić, że nic z tego nie będzie itp?A miałaś monitoring czy z kalendarzyka? Jak jesteś pewna dnia owulacji to kreska powinna być już bordowa. A tutaj dla mnie w ogóle jej nie ma.
A może czytaj posty ze zrozumieniem. Nie dopowiadaj sobie rzeczy o których nie pisałam. Nie będę kłamać, że coś tam widzę skoro tak nie jest. Zaproponowałam betę. Czy ten post też ominęłaś?Ja tam kreskę widzę. I nie, kreska nie musi być bordowa. Zależy jak testy się wybarwiają. Sama przy becie ponad 20 tys robiłam test, bo chciałam mieć ładną pamiątkę. I wyszła lekko różowa. Z tego co pamiętam to był pink strumieniowy. Więc może, czasem warto popatrzeć na coś pozytywnie, a nie za każdym pytaniem dziewczyn mówić, że nic z tego nie będzie itp?
@życiejakbajka więc leć na betę i powtórz za dwa dni i trzymam kciuki
A może Ty przeczytaj swój post jeszcze raz? Napisałaś: „kreska powinna być już bordowa. A tutaj dla mnie w ogóle jej nie ma.” @Justpositivevibe napisała o odcieniu kreski na teście, że nie ma ona znaczenia i często oznacza ciążę (tak jak w jej przypadku). Jakoś wiecznie nakazujesz innym żeby czytali Twoje posty, tak jak Ty tego oczekujesz..A może czytaj posty ze zrozumieniem. Nie dopowiadaj sobie rzeczy o których nie pisałam. Nie będę kłamać, że coś tam widzę skoro tak nie jest. Zaproponowałam betę. Czy ten post też ominęłaś?
kiedy Cię w końcu usuną z tego forum czekam na ten dzień z niecierpliwością!A miałaś monitoring czy z kalendarzyka? Jak jesteś pewna dnia owulacji to kreska powinna być już bordowa. A tutaj dla mnie w ogóle jej nie ma.
Ciężko pominąć jakikolwiek Twój postA może czytaj posty ze zrozumieniem. Nie dopowiadaj sobie rzeczy o których nie pisałam. Nie będę kłamać, że coś tam widzę skoro tak nie jest. Zaproponowałam betę. Czy ten post też ominęłaś?
Chyba nie doczekasz tego dnia. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia a z Tobą nie miałam przyjemności konwersować. Więc może daruj sobie takie osobiste wycieczki.kiedy Cię w końcu usuną z tego forum czekam na ten dzień z niecierpliwością!
To może nie czytasz uważnie.Ciężko pominąć jakikolwiek Twój post