Jutro mam ginekologa to wszystko się dowiem i sprawdzę.Super <3 ja za dwa dni powtórzyłabym ponownie, żeby sprawdzić przyrost i może dorzuciłabym zbadanie progesteronu dla pewności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro mam ginekologa to wszystko się dowiem i sprawdzę.Super <3 ja za dwa dni powtórzyłabym ponownie, żeby sprawdzić przyrost i może dorzuciłabym zbadanie progesteronu dla pewności
nic się nie dowiesz, bo na USG nic nie będzie widać. Za niska beta.Jutro mam ginekologa to wszystko się dowiem i sprawdzę.
Dokładnie beta jest za niska, dopiero jakoś koło 1000 coś widaćJutro mam ginekologa to wszystko się dowiem i sprawdzę.
Coś przebija ale słabo. Może wskazywać na bardzo wczesna ciaze.Zrób testy formy pink sa dobre. Jeśli coś ci przebije to idź na betę za parę dni i wtedy nie będziesz mieć złudzeńWitam jak ocenianie ten test ? Jest ledwo widoczna druga kreska
Czytałaś wszystkie posty? Autorka pytania była dzisiaj na becie. Wynik to 298.Coś przebija ale słabo. Może wskazywać na bardzo wczesna ciaze.Zrób testy formy pink sa dobre. Jeśli coś ci przebije to idź na betę za parę dni i wtedy nie będziesz mieć złudzeń
A coś się stało takiego że nie zauważyłam? wydaje mi się że nieCzytałaś wszystkie posty? Autorka pytania była dzisiaj na becie. Wynik to 298.
GratulujęByłam mam wyniki 298
Proponuję pilnować swoich wpisów ,każdemu się może zdarzyć i nie trzeba się na tym rozpisywać bes sensu to jest zwracanie uwagi na rzeczy nie istotne ,pozdrawiamNic się nie stało, ale czasami warto przeczytać posty, żeby nie pisać czegoś bez sensu.