Jusstyna1501
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki:*Sorry, mogłam doczytać posty to już darowalabym sobie wpisy o bladych kreskach. Tak czy siak trzymam za Ciebie kciuki. Jak nie na grudniowkach to może zakotwiczysz się na styczniówkach przynajmniej dziecko nie będzie miało rok w plecy[emoji38] Zaciskam kciukasy[emoji110]
Kurczę to może faktycznie mam szansęNo bez przypatrywania się widać, że jest tam blada druga kreska.
Właśnie nie wiem czy taki test jest pozytywny bo kreska jest bardzo cienka i blada. Być może dobrze zrobić bete żeby zobaczyć czy rośnie@ida_marzec Tak mnie zastanawia skoro test wyszedł pozytywny to po co robić betę? Przecież można umówić wizytę u ginekologa który potwierdzi bądź wykluczy ciąże
Może dlatego, że testy są omylne a badanie krwi nie. A w jaki sposób ginekolog ma potwierdzić ciążę? Chyba, że zrobi usg i uda mu się dojrzeć zarodek.@ida_marzec Tak mnie zastanawia skoro test wyszedł pozytywny to po co robić betę? Przecież można umówić wizytę u ginekologa który potwierdzi bądź wykluczy ciąże
Gratuluję A robiłaś jakiś konkretny test czy przypadkowy wybór?Mój pierwszy test wyglądał tak, a jutro zaczynam 32 tydzień ciąży Zobacz załącznik 948903
Jakiś przypadkowy z aptekiGratuluję A robiłaś jakiś konkretny test czy przypadkowy wybór?