Jusstyna1501
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęBrązowe plamienia niby nie są grozne i po prostu moga sie zdarzyc w terminie okresu ale i tak kazde plamienie potrzeba skonsultować troche szybciej z lekarzem.
A kreseczka widoczna wiec ciąża [emoji4] gratuluje [emoji4]
No i gratuluje [emoji8] mowilam ze tak bedzieTak robiłam dziś test
Dziękuję. A czy to normalne ze mam takie skape brązowe plamienia? Jestem jakby w dacie okresuNo i gratuluje [emoji8] mowilam ze tak bedzie
Z tego co wiem jesli jest skape i nie towarzyszy mu krawienie to moze byc to plamienie implantacyjneDziękuję. A czy to normalne ze mam takie skape brązowe plamienia? Jestem jakby w dacie okresu
W tym czasie skoro test juz ciaze pokazuje to nie moze byc juz plamienia implantacyjnego.Z tego co wiem jesli jest skape i nie towarzyszy mu krawienie to moze byc to plamienie implantacyjne
Brązowe plamienia niby nie są grozne i po prostu moga sie zdarzyc w terminie okresu ale i tak kazde plamienie potrzeba skonsultować troche szybciej z lekarzem.Dziękuję. A czy to normalne ze mam takie skape brązowe plamienia? Jestem jakby w dacie okresu
DziękujęBrązowe plamienia niby nie są grozne i po prostu moga sie zdarzyc w terminie okresu ale i tak kazde plamienie potrzeba skonsultować troche szybciej z lekarzem.
A kreseczka widoczna wiec ciąża [emoji4] gratuluje [emoji4]