reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

wczoraj wieczorem, miałam straszną ochotę na wafelka czekoladowego. Niestety po zjedzeniu myślałam że się przekręce, no i wylądowałam w kibelku. :) A normalnie uwielbiam słodycze. Mam nadzieje że to dobry znak a nie zatrucie:crazy:

Dzisiaj temperatura 37,1 :)

Ostatnia edycja:
reklama
jak nazłość, mojemu mężowi ukradli portfel. Z kasa, dokumentami, kartami...Goni teraz wszystko blokować, najgorsze że już ktoś próbował wyciągnąć kasę z bankomatu(mojemu mężowi przychodzą powiadomienia o każdej transakcji). Mam nadzieje że będą na tyle "dobrzy" że odeślą portfel z całą zawartością (wiadomo że bez kasy)

Mojemu mężowi zginął portfel jak byłam na porodówce :p Portfel ktoś odniósł na policję z wszystkimi dokumentami ale bez pieniędzy, może to dobry znak :)

góralka-na mdłości i wymioty to jeszcze za wcześnie:-)więc obstawiam jednak zatrucie...co do objawów,to w pierwszej ciąży nie miałam prawie żadnych aż do 5,6 tygodnia,natomiast w drugiej wiedziałam od razu że jestem w ciąży,po prostu to czułam.Ból piersi,osłabienie,rozdrażnienie,przewrażliwienie i ogólne rozbicie.Wiedziałam,że coś ze mną dzieje się innego niż zazwyczaj.Test zrobiłam po 11 dniach od stosunku i była słabiutka różowa druga kreseczka.Po dwóch dniach zrobiłam znowu test i tu uwaga-test wyszedł negatywnie.Więc już nie wiedziałam co myśleć...a okresu nadal nie było...po kilku dniach zrobiłam powtórnie i wyszły dwie czerwone kreski jak byk.Potem poszłam do gina i potwierdził ciążę.Tak że z tymi testami to nie zawsze wychodzi prawdziwie... trzymam kciuki za dwie kreski:-)

temperatura nadal utrzymuje się na takim samym poziomie, niestety męczy mnie straszna zgaga. Nigdy wcześniej nie miałam zgagi. :) Nie mogę się doczekać poniedziałku a jednocześnie boję się rozczarowania.

Mam nadzieję że testy się mylą, że jest za wcześnie :) zresztą już sama nic nie wiem....

Jestem załamana, :( zrobiłam rano dzisiaj test tak jak mówiłam i co? wyszedł negatywny.... Jutro idę na bete. Dziewczyny powiedzcie mi czy 15-16 dni od stosunku beta może już coś pokazać?

Okresu nadal nie ma, temperatura 36,9

Witam
test powtórzyłam w sobotę rano (28 dc) i znowu pojawiła się bardzo jasna kreska z tym,że wieczorem zauważyłam brązowe plamienie wraz ze śluzem. Temperatura rano wynosiła 36,5... Dzisiaj temperatura wzrosła 36,9 stopni pojawiła się bardzo jasno czerwona krew bez skrzepów z tym,że ból jest tak okropny,że nie mogę się podnieść z łóżka... Wygląda na to,że test mnie oszukał i nie pisane mi teraz zostać mamą :(
pozdrawiam

reklama
Do góry