reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
hej dziewczyny:) a ja się wczoraj wkurzyłam na mojego ginka bo wiyzty odwołał;/ i dziś poszłam rano to innego ginka:) tyle ze na usg dopochwowe muszę czekać do wtorku rana... bo tu tylko we wtorki robią ugs..... ale lekarz powiem wam pierwsza klasa;) hih i tak się zastanawiam czy nie przejść do niego całkowicie :)

hej dziewczyny:) a ja się wczoraj wkurzyłam na mojego ginka bo wiyzty odwołał;/ i dziś poszłam rano to innego ginka:) tyle ze na usg dopochwowe muszę czekać do wtorku rana... bo tu tylko we wtorki robią ugs..... ale lekarz powiem wam pierwsza klasa;) hih i tak się zastanawiam czy nie przejść do niego całkowicie :)

jezeli wydaje ci sie ok to zmien:)

Witam mnie okres spóżnia się 5 dni zrobiłam test ale jest 1 kreska :(( jutro jestem umówiona do ginekologa. Myślicie że mimo tego że test taki wyszedł mogę być w ciąży? Jestem cały czas zmęczona i nerwy mam takie że mogłabym kogoś zabić :)

jak ja to mówiłam ostatnio że odpuszczam ze staraniami i nawet całkiem dobrze mi szło... do wczoraj:-(
@ powinna byc przedwczoraj nie pojawiła się więc kupiłam test i testowałam wczoraj rano i wyszło jak zwykle:-( jedna krecha jestem na sibie wściekła wrrr...
ale dziś też @ nie mam i oczywiście już się zastanawiam czy to aby napewno nie ciąża
jak tak dalej pójdzie to wykończe się nerwowo

Dziewczyny, ciąża nie jest jedyną przyczyną opóźnienie miesiączki, czynników jest wiele: stres, choroba itd.
Proponuję powtórzyć test za kilka dni, a w razie czego przejść się do ginekologa, który wskaże przyczynę zatrzymania okresu

Witam serdeczniedrogie panie.
Postanowilam poprosic was o porade poniewaz ostatnio zauwazylam niepokojace objawy u mnie.
A mianowicie moja historia wyglada tak...
Biore od okolo 4mies.tabletki antykoncepcyjne Yasminelle(sa to rzekomo tabletki o najnizszej zawartosci hormonow) ale ostatnio zauwazylam u mnie niepokojace objawy,ktore wygladaja mi na ciaze. Ojawy te wygladaja tak:
-mniej wiecej od kilku dni pobudka ok godziny 5,6 i niesamowite nudnosci,zbiera mnie na wymioty
-dziwne uczucie w zoladku
-cofa mi sie tresc zoladkowa (blee...) :)
-mam strasznie bolesne i powiekszone piersi od jakiegos czasu
-i to krwawienie z odstawienia bylo jakies nie takie bo baardzo,bardzo skape...
Chyba powinnam jeszcze wspomniec ze jestem chora i biore antybiotyki,mam angine. Ale te objawy pojawily sie wczesniej zanim zachorowalam. Ale czy jest mozliwe zeby zajsc w ciaze na tabletkch antykoncepcyjnych??? Prosze poradzcie mi co mam robic.Czy powinnam zaprzestac brania tabletek ktore nadal biore,zeby w razie czego nie zaszkodzic przyszlemu malenstwu?? I powinnam udac sie do apteki po test ciazowy??
Prosze o rade,bo jestem bardzo zmartwiona ta cala sytuacja...
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy... :)

Ja radzę udać sie po test, wtedy będzie jasność, ale takie objawy wcale nie musza swiadczyć o ciąży, może to byc np. reakcja na tabletki

reklama
Do góry