reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

witam wszystkich :)
ja zawsze jak tutaj pisze, ze moze teraz sie udalo, dostaje @ na drugi dzien, wiec pewnie i tak bedzie teraz :(

ja też się staram ponad rok i nic :(

przypominam, ze mam za wysoki poziom prolaktyny,
w tym miesiacu wzielam kilka tabletek bromergonu i stwierdzilam, ze musze przestac je brac bo jestem w ciazy :)
ostatnia @ mialam 5 listopada :)
mam podwyzszona temperature, 36,7-37,2 ale nie mierze o stałej porze wiec chyba temperatura nie ma tutaj znaczenia,
bola mnie piersi i mam duzo bialego sluzu :)
czytalam , ze Monila tez taki miala i test jest pozytywny, gratuluję :):*
ja na razie nie robie bo boje sie rozcarowac...
pozatym kreci mi sie czasami w glowie i jestem przemeczona, spac mi sie chce caly czas, ale to pewnie przez prace,
trzymajcie kciuki :)
ja trzymam za nas wszystkie :) a zafasolkowanym gratuluje :)))

reklama
Ale tak jak wspominalam objawy pojawily sie juz wczesniej zanim zaczelam przyjmowac antybiotyki a krwawienie z odstawienia bylo znikome prakycznie...

Trzeba iść po test i sytuacja się wyjaśni.
Zdarzają się ciąże przy braniu tabletek. Właśnie jak kobieta jest chora to organizm wariuje i a nóż jajeczkowanie było.
Nie ma co gdybać tylko trzeba kupić test albo iść do ginekologa co tabletki przepisywał i się poradzić.
Życzę powodzenia!

Generalnie to choruje juz chyba od 3tygodni a antybiotyk biore od 3dni,ale tak jak wspominalam objawy mialam juz wczesniej. Wlasnie wyslalam przyjciolke po test i mam nadzieje ze jak mi go pozniej przywiezie to sie wszystko wyjasni.
Dziekuje za rady.

Pisalam wczesniej nuz na ten temat,ale cos sie stalo z moim postem. :( A ze jestem tu nowa to sie za bardzo jeszcze nie orientuje w tym wszystkim. :)
A wiec napiszejeszcze raz jak to wszystko wyglada.
A wiec na poczatku wspomnie ze biore tabletki antykoncepcyjne od okolo 5mies,sa to tabletki Yasminelle(niby najmniejszej zawartsci hormonow). Wspomne tez ze od ok 3tyg jestem chora ale dopiero 3 dni temu poszlam do lekarza i dostalam ntybiotyki,ale chce jeszcze powiedziec ze mje objawy pojawily sie juz wczesniej a teraz sie jeszcze bardziej nasilily...
Objawy wygladaja tak:
-od jakiegos czasu mam bolesne i jak by opuchniete piersi
-krwawienie z odstawienia bylo praktycznie znikome
-budze sie rano ok5,6 z niesamowitymi nudnosciami
-cofa mi sie tresc zoladkowa (bleee)
Czy to mozliwe zebym zaszla w ciaze biorqc tabletki??
Wyslalam juz przyjaciolke po test ale przywiezie mi go dopiero wieczorem.
Do tego czasu poradzcie mi cos bo sie denerwuje.

ach i zapomnialam dodac ze strasznie mnie tez draznia rozne zapachy i brdzo czesto siusiam. :)
I dodam jeszcze ze wczesniej nigdy nie mialam takiej reakcji na antybiotyki. :(

reklama
Do góry