reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
dziś zrobiłam test. okres wypada mi wg jednego kalendarzyka jutro a wg. innego nieco dokładniejszego w piątek . i jedna kreska ;/ jest 15 dni po stosunku już . Myślicie że zrobiłam go za wcześnie? objawy ciążowe mam ale może to są jednak objawy miesiączki, nie wiem ...
moim zdaniem moze byc za wczesnie u mnei nawet w @ test nie wychodzil lekarz mowil ze owu mogla sie spoznic jedynym objawem to byly piersi juz tydzien przed okresem nie moglam sie dotknac i tak jest do tej pory...

Hej dziewczyny ! Jestem tu nowa, i postanowilam zalozyc konto tu na forum. Mam 20 lat i mieszkam w Norwegii. Wczoraj bedac w szkole, zabolal mnie bardzo dolna czesc brzucha, mysleli ze to wyrostek, po przewozeniu mnie na pogotowie, zdecydowali ze jest to zapalenie drog moczowych no i na dodatek ze jestem z ciazy. To byl szok. Co prawda nie staralismy sie o dziecko ale jestesmy po slubie, i czemu nie? Maz ma objawy, ze nie skoncze szkoly, ze praca moga byc problemy, nie raz sie cieszy a nie raz nie wie co mowic. Najchetniej nie chcialby tego dziecka. Ja nie chce aby tak sie stalo , i chyba nigdy nie mogla bym sie zgodzic na aborcje. jutro ide do lekarza. Tylko ze nie pamietam kiedy mialam ostatni okres, wiem natomiast kiedy mielismy ostatni stosunek. Myslicie ze tak tez da sie okreslic w ktorym tyg. ciazy jestem? Tylko sie nie zloscie jezeli za duzo napisalam, ale jest to pierwsza ciaza, no i nie za bardzo mam o tym wiedze.

Pozdrawiam i z gory dziekuje ! :)
Andzelika

Hej dziewczyny ! Jestem tu nowa, i postanowilam zalozyc konto tu na forum. Mam 20 lat i mieszkam w Norwegii. Wczoraj bedac w szkole, zabolal mnie bardzo dolna czesc brzucha, mysleli ze to wyrostek, po przewozeniu mnie na pogotowie, zdecydowali ze jest to zapalenie drog moczowych no i na dodatek ze jestem z ciazy. To byl szok. Co prawda nie staralismy sie o dziecko ale jestesmy po slubie, i czemu nie? Maz ma objawy, ze nie skoncze szkoly, ze praca moga byc problemy, nie raz sie cieszy a nie raz nie wie co mowic. Najchetniej nie chcialby tego dziecka. Ja nie chce aby tak sie stalo , i chyba nigdy nie mogla bym sie zgodzic na aborcje. jutro ide do lekarza. Tylko ze nie pamietam kiedy mialam ostatni okres, wiem natomiast kiedy mielismy ostatni stosunek. Myslicie ze tak tez da sie okreslic w ktorym tyg. ciazy jestem? Tylko sie nie zloscie jezeli za duzo napisalam, ale jest to pierwsza ciaza, no i nie za bardzo mam o tym wiedze.

Pozdrawiam i z gory dziekuje ! :)
Andzelika

pewnie ze sie da:) idz do lekarza i mu powiedz o tym a on napewno powie ktory t tydzien:) potwierdz usg i bedzie ok:)

Witam dziewczyny!!
Od 2 cyki staramy się z mężem o dziecko( po latach w końcu się zdecydowałam...z wielkim znakiem zapytania)dziś jest 20 dzień cyklu -więc poprostu sobie czekam czytam fora(bo w tym temacie jestem zielona),i poprostu miło z kimś o tym pogadać ,bo tak naprawde nie mam z kim .

mam takie uczucie przedokresowe , piersi mnie bolą tylko troche bo zwykle są bardzo nieczułe no i mam apetyt :p Może powtórze test za parę dni (3-4) jak nie dostanę miesiączki .. w końcu 15 dni od stosunku to trochę krótko a na teście pisało " wyłącznie do diagnostyki in vitro " ...

czytałam, że podczas wydzielania się hormonu ciąży skóra może mieć nieprzyjemny zapach . Moje dłonie strasznie cuchną czosnkiem mimo, że rzadko go jem .. jadłam go ostatnio pare dni temu , wczoraj już ładnie mi pachniało a dziś ten zapach powrócił ;| a najdziwniejsze jest to że czuć go tylko na dłoniach jak się spocą , ale dziś czuć po kąpieli . Czy to może być objaw ciąży ? zapach z pochwy jest normalny więc jakaś choroba odpada :p

reklama
czytałam, że podczas wydzielania się hormonu ciąży skóra może mieć nieprzyjemny zapach . Moje dłonie strasznie cuchną czosnkiem mimo, że rzadko go jem .. jadłam go ostatnio pare dni temu , wczoraj już ładnie mi pachniało a dziś ten zapach powrócił ;| a najdziwniejsze jest to że czuć go tylko na dłoniach jak się spocą , ale dziś czuć po kąpieli . Czy to może być objaw ciąży ? zapach z pochwy jest normalny więc jakaś choroba odpada :p

ja pierwszy raz o tym slysze.

Do góry