reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Wszystko pięknie - ładnie ... ale nie piszesz nic o współżyciu ;) Jak na opis to wygląda to jak jakaś grypa żołądkowa, zatrucie pokarmowe ?
Z samymi tabletkami się w ciążę zajść nie da, nawet gdy się je będzie łączyć z antybiotykiem ;)

Pozdrawiam.

No to chyba naturalne ze uprawiam sex z moim chlopakiem,przeciez nie jestem wiatropylna.
Wiec prosze bez takich malointeligentnych odpowiedzi.:/

słyszałam o przypadkach, że pomimo brania tabletek, kobietki zachodziły w ciąże, zwłaszcza, jeśli np. organizm był osłabiony itd. (a skoro złapało Cię choróbsko, tak mogło być i w Twoim przypadku). Na pewno uspokoisz się po zrobieniu testu, bo przyczyn złego samopoczucia może być wiele- choroba i kuracja akntybiotykowa mogą być jedną z nich. Na razie uzbrój się w cierpliwość i poczekaj na koleżankę z testem. Może za bardzo się stresujesz i stąd nasilają się pewne objawy, które odczytujesz jako ciążowe...ale ciąży przed zrobieniem testu na pewno nie możesz wykluczyć

Jak nie chcesz mało inteligentnych odpowiedzi to idź do apteki i kup test ciążowy albo zrób badanie krwii.
Żadna z dziewczyn nie jest wróżką i nie powie Ci czy jesteś w ciąży czy nie.
Twoje doelgliwości pasują też do problemów z żołądkiem ale nie jesteśmy też gastrologami żeby to stwierdzić.

Poza tym Twój temat połączyłam z podobnym istniejącym już......to samo zrobię zaraz z tym tematem.
Dziewczyny piszą tam o piwrwszych objawach ciąży.
Twój poprzedni wątek zostawiłam jeszcze na kilka godzin.
jest kilka tematów niżejk.....wystarczy spojżeć.

A na przyszłość zanim otworzysz nowy temt użyj opcji przeszukaj to forum i poszukaj czy podobny temat już nie istnieje i tam pisz.

dziewczyno wkurzylas mnie... jak PROSISZ o odpwoiedz i POMOC to pozniej nie pisz czy potrzeba bardziej czy mnie malointeligentnych... jak ci poziom nie styka to idz zapytac profesora! a najelpiej zrobic test, bete, do ginka!
nie chce byc uszczypliwa ale nie podobaja ci sie "malointeligentne" odpowiedzi a sama ^ptrzeczytaj swojego posta... podaejsz typow eobjawy ciazy i jak naiwna nastolata pytasz "ojej czy to mozliwe ze moge byc w ciazy???"
tak jak mowisz zlotko : jak nie jestes wiatropylna, to ZAWSZE mozesz byc w ciazy, chyba ze sie wsyterylizowalas wczesniej...
polecam powort do podrecznika biologii z 5 klasy podstawowki.... tak a propos inteligencji... i wiedzy...

hej :) żadne środki anty nie są w 100% pewne. Tabletki to hormony i różne czynniki mogą zmniejszyć ich skuteczność m.in. choroba, osłabienie organizmu czy właśnie antybiotyki (nie jestem lekarzem ale dużo na ten temat czytałam i dowiadywałam się- sama też długo brałam tabletki). Objawy które opisujesz pasują do ciąży ale chyba zadna z nas nie jest w stanie stwierdzić czy faktycznie w niej jesteś :) hmmm czasem bywa tak że same się nakręcamy jeśli się czegoś obawiamy lub bardzo tego pragniemy... im szybciej zrobisz test tym szybciej się uspokoisz:) a póki co cierpliwości... lub leć do apteki po test i nie czekaj na przyjaciółkę :) powodzenia

No to chyba naturalne ze uprawiam sex z moim chlopakiem,przeciez nie jestem wiatropylna.
Wiec prosze bez takich malointeligentnych odpowiedzi.:/
Czemu się tak szczypiesz ?:) Przecież Cię nie obraziłam a Ty mnie i owszem ....

BTW. jakie pytanie - taka odpowiedź.
I czemu koleżanki która pobiegła Ci po test nie zapytasz o ciążę ? Bo może ona wie kiedy masz dni płodne, czy współżyjesz ,czy regularnie bierzesz tabsy ?

JA mam pytanko do dziewczyn które są już mamami;)Bo pisze się o tych wczesnych objawach ciąży -piersi,bóle,nudności zapachy....Ale czy to jest reguła że zawsze coś z listy zasygnalizuje nam ciąże (póki lekarz nie potwierdzi 100%).Ja czuję się kompletnie nie wciąży,mimo ze to dopiero 2 proba,będe bardzo zawiedziona.To czekanie najgorsze.

reklama
JA mam pytanko do dziewczyn które są już mamami;)Bo pisze się o tych wczesnych objawach ciąży -piersi,bóle,nudności zapachy....Ale czy to jest reguła że zawsze coś z listy zasygnalizuje nam ciąże (póki lekarz nie potwierdzi 100%).Ja czuję się kompletnie nie wciąży,mimo ze to dopiero 2 proba,będe bardzo zawiedziona.To czekanie najgorsze.

nie wszytkie maja objawy:) czasmi kobieta w ogole nie czuje ze jest w ciazy:)

Do góry