reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Tak, zgadzam się w 100% że najlepszy seks dwa dni przed owulką, u mnie dokładnie tak było. Kochaliśmy się w niedzielę rano, owulkę miałam we wtorek (czułam), i nawet sobie tak myślałam że szkoda że dopiero mam owu :-). No a jestem w ciąży.
Moja główna rada i zasada - nie starać się. A wtedy się uda.

Tak w ogóle w poniedziałek ma pierwsze USG, już nie mogę się doczekać.

Pozdrawiam wszystkie staraczki i fasolkowiczki.

reklama
Wynika z tego, że najlepszy sexik dzień lub dwa dni przed owulką. A ja za trzy dni mam dostać@ i niestety tak się czuję, już teraz odczuwam dyskomfort w brzuchu, niestety i tym razem pudło:-(

Ja odczuwałam taki dyskomfort w brzuchu, że bylam na tysiąc procent pewna że lada dzień dostanę okres, dokładnie takie same objawy jak przed okresem. Więc to jeszcze o niczym nie świadczy. Brzuch bolał, piersi napięte, a okresu brak.

głowa do góry! maluszek pojawi się pewnie w najmniej oczekiwanym momencie. ja spodziewałam sie ciąży miesiąc wcześniej :) a robiłaś już test? najlepiej poczekać z nim do dnia miesiączki, więc kto wie? :) powodzenia :-)

Testu nie robiłam bo nie wyjdzie, owu miałam ok 2,5 tyg temu, także jeszcze test nic niw wykaże, a @ mam dostać w sobotę. No ale nie mam żadnych objawów.

reklama
Do góry