to trzymam kciuki by teraz juz sie na 100% udalo no i ciekawe co lekarz na to.. ach zycze wytrwalosci, jak ja teraz wspominam te 5 lat stran,to pow mezowi ze juz nie chce przez to przechodzic!no to w nocy przyszła @ więc nowy cykl starań się zaczyna dziś ide do gina zobaczymy jaką kuracje mi zastosuje oby skuteczna
wiolka nie stresuj się były 2 kreseczki objawy ciążowe są a @ nie ma więc na pewno wszystko jest ksiązkowo a to plamienie to zagnieżdżenie fasolki bylo
reklama
Witam! Jestem tutaj nowa. Przypadkiem weszłam na tę stronę, gdy szukałam wszelkich objawów wczesnej ciąży. Otóż mam pewien problem od jakiegoś czasu. Ostatni okres "normalny" dostałam 25 sierpnia 2010 roku. Trwał on jak zwykle przez 5 dni. 7 września 2010 podczas stosunku z partnerem pękła nam prezerwatywa w najmniej odpowiednim czasie (na samym końcu). Od tygodnia odczuwam lekkie kłucia w podbrzuszu, pare dni temu zauważyłam, że mam lekkie plamienia nie przypominające wogóle krwawienia miesięcznego. Oprócz tego nic szczególnego się nie dzieje, choć czasem odczuwam lekkie pieczenie w okolicy sutków, oraz lekki ból (czasami) dookoła piersi.
Czy któraś z Was miała podobne objawy na początku ciąży ? Czy jest możliwe, że w moim przypadku mogłam zajść w ciążę?
Dodam, że dziś rano z ciekawości zrobiłam test ciążowy, ale wynik jego był negatywny, nie wiem w ilu procentach można wierzyć testom zakupionym w aptece?
Czy któraś z Was miała podobne objawy na początku ciąży ? Czy jest możliwe, że w moim przypadku mogłam zajść w ciążę?
Dodam, że dziś rano z ciekawości zrobiłam test ciążowy, ale wynik jego był negatywny, nie wiem w ilu procentach można wierzyć testom zakupionym w aptece?
Powiem ci ze ja mam podobnie, doswiadczone kobitki radza nam na forum zeby zbyt wczesnie testow nie robic,a najlepiej to jak sie okres spoznia. A jeszcze lepiej to radza zeby zrobic badanie krwi Beta HCG. Ja tego nie robilam, ale mi dopiero ktorys test z kolei pokazal ciaze, no i dalej nie mam pewnosci..... ale sie wszystko wyjasni jutro u lekarza.
A mam takie jedno pytanko jeszcze, bo pochodzilam po roznych stronach i czegos nie dokonca rozumiem, moze wy wiecie o co chodzi. Otoz niektorzy twierdza ze poczatek ciazy uwaza sie za pierwszy dzien ostatniej miesiaczki a niektorzy sadza ze oblicza sie to od dnia zaplodnienia....
Jesli u mnie jest ciaza to wkoncu w ktorym tygodniu bym byla ? W drugim tygodniu czy w czwartym ???
Jesli u mnie jest ciaza to wkoncu w ktorym tygodniu bym byla ? W drugim tygodniu czy w czwartym ???
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dostałam @..
Bafinka
Fanka BB :)
izulqa b mi przykro
u mnie taż nie ma powodu do radości byłam u gina i nie dał mi żadnych wspomagaczy bo nie chce ingerować w mój organizm... bo te hormony sa powiązane z jakimiś skutkami ubocznymi... mam tylko brać lutke od 14 dc więc już wiem że kolejny m-c w plecy...
u mnie taż nie ma powodu do radości byłam u gina i nie dał mi żadnych wspomagaczy bo nie chce ingerować w mój organizm... bo te hormony sa powiązane z jakimiś skutkami ubocznymi... mam tylko brać lutke od 14 dc więc już wiem że kolejny m-c w plecy...
dziewczyny mam zmartwienie. zauwazylam u siebie ze mam biale uplawy- mialam leczona nadzerke ale bylam na poczatku sierpnia na kontroli i lekarz mi powiedzial ze mozemy sie starac o dzidzie, do lekarza wybieram sie w nast tyg bo to bedzie 6tydz i teraz obawiam sie ze moze cos stac sie maluszkowi.. moze ktos mial cos podobnego??
reklama
z takim podejsciem lekarza to chyba nie zajdziesz w ciaze! ja tez takiego mialam ktory powiedzial ze wysyla na in vitroizulqa b mi przykro
a terazniejszy robil wszytko bym jednak zaszla.. ja ci mowie bafinko idz do innego, nawet jesli twoim zdaniem jest do kitu sprobuj! moze ma inne podejscie!
Podziel się: