reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
kaska1 -serdecznie gratuluje
izulqa - podziwiam Twoja anielska cierpliwosc, ja bym juz dawno nie wytrzymala....
i ogolnie to juz ciezko mi jakos z tym wszystkim
Musze mieć dużo cierpliwośći, choć nie ukrywam że mmam stracha i chciałabym już mieć wszystko jasne.
czy to normalne ze boli mnie momentami podbrzusze?? nie jest to taki sliny bol ale taki dziwny, inny...
Mnie całą ciąże pobolewało podbrzusze. Ale dopóki nie są to silne bóle to raczej nie ma obaw
kaska1 to zalezy od lekarza bo ja w pierwszej ciazy bylam u gina juz jak byl to trzeci tydzien i myslalam ze przepisze mi tabletki na wywolanie okresu bo mi sie spoznial i nie wiedzialam czemu a to sie okazalo po badaniu ze to ciaza.... a w piatek ide do gina i podejrzewam dwutygodniowa ciaze wiec mysle ze tez tam jakies zmiany zobaczy przy badaniu.... napewno nie bedzie to 100% pewnosci, ale skieruje mnie pewnie na bete tak jak radzily mi tu dziewczyny.....
No i dziewczyny plamienia dalej nie ma... trwalo niecale dwa dni - wiec juz jestem przekonana ze moja córcia bedzie miala niedlugo rodzenstwo.....
No i dziewczyny plamienia dalej nie ma... trwalo niecale dwa dni - wiec juz jestem przekonana ze moja córcia bedzie miala niedlugo rodzenstwo.....
Mnie tez czasami pobolewa brzuch a najgorzej jest gdy mam sie ulozyc do spania to tak ciagnie do dolu ze szok....
No i ten bol w piersiach... ehhh ciagnie od pachy w dol.....
Ale dziwne ze przy pierwszej ciazy tego nie czulam tak wczesnie.....
No i ten bol w piersiach... ehhh ciagnie od pachy w dol.....
Ale dziwne ze przy pierwszej ciazy tego nie czulam tak wczesnie.....
Ostatnia edycja:
Bafinka
Fanka BB :)
wiolka no to gratuluje
a ja czekam na @ wczoraj odstawiłam luteine więc na dniach powinna sie pojawić... wczoraj rozmawiałam z moim mężem o tych moich dziwnych cyklach wytłumaczyłam cały przebieg cyklu i się b przejął że coś jest nie tak chce zebym chodziła do 2 lekarzy na raz... tylko że od następnego cyklu bo teraz mamy remont i cala kasa w to idzie... ale cieszę się ze się ze tak się zaangażował i muszę powiedzieć że to dodało mi nowych sił
a ja czekam na @ wczoraj odstawiłam luteine więc na dniach powinna sie pojawić... wczoraj rozmawiałam z moim mężem o tych moich dziwnych cyklach wytłumaczyłam cały przebieg cyklu i się b przejął że coś jest nie tak chce zebym chodziła do 2 lekarzy na raz... tylko że od następnego cyklu bo teraz mamy remont i cala kasa w to idzie... ale cieszę się ze się ze tak się zaangażował i muszę powiedzieć że to dodało mi nowych sił
wez sobie no spe 3x2tabl albo 2x2tabl, i magnez b6 ja bralam 3x1 2 opakowania- skurcze i bole minely!!ten bol to nawet powiedzialabym jest podobny do miesiaczkowego.. mysli chodza mi po glowie ze cos nie tak jest. jutro chce zrobic ponowne badanie bety.
reklama
mezus ma racje:-) juz go lubie;-) bo ty jakas taka uparta jesteswiolka no to gratuluje
Podziel się: