reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

nie uparta tylko ja nigdy nie mialm problemów ze zdrowiem i nie cierpie chodzić do lekarza a tym bardziej jak go nie znam dlatego też nie lubie ich zmieniać.. obecny gin jest już 3 i nadal nie jestem zadowolona więc powoli dochodzę do wniosku że u mnie w mieście nie ma dobrych ginów... ale muszę sie zmotywować i lepiej poszukać:)

reklama
ja to najlepiej poszlabym juz do gina i chcialabym zeby mnie uswiadomil o ciazy czy wszystko gra ale z jednej strony chcialabym poczekac jeszcze z tydz moze dwa i odrazu uslyszec serduszko , po co mam isc teraz w piatek i nic sie nie okaze-nie uslysze a gin powie mi ze mam przyjsc np za tydz badz dwa. no i sama teraz nie wiem ... chyba jednak poczekam na wizyte do nast tygodnia ;/

kaska ja radze poczekac ja bylam w 8tyg i odrazu potwierdzil ciaze umowil na usg dal skierowanie na badania a jak bylam wczesniej w 4 to niestety nic nie stwierdzil musisz uzbroic sie w cierpliwosc bo teraz bedzie bardzo Ci potrzebna:)

wiem ze musze ale to tak nie idzie :)nie cierpie takiej niepewnosci, najgorsze jest ze obawiam sie czy wszystko wporzadku. nie mam zadnych powodow do tego typu mysli no ale.. :/ piersi mnie bola, brzuch czasami tez a tak poza tym to nic sie nie dzieje:) dobrze ze jest to forum bo tak to chyba bylabym juz u lekarza :)

wiolka no to gratuluje:)

a ja czekam na @ wczoraj odstawiłam luteine więc na dniach powinna sie pojawić... wczoraj rozmawiałam z moim mężem o tych moich dziwnych cyklach wytłumaczyłam cały przebieg cyklu i się b przejął że coś jest nie tak chce zebym chodziła do 2 lekarzy na raz... tylko że od następnego cyklu bo teraz mamy remont i cala kasa w to idzie... ale cieszę się ze się ze tak się zaangażował i muszę powiedzieć że to dodało mi nowych sił:):)

Nie ma co narazie gratulować, trzeba poczekać na potwierdzenie, ale te dni tak się dłużą.... za dwa dni wizyta a czuje jakby jeszcze to mialo trwać milion lat.....
Ale skoro test wyszedl pozytywny no to CHYBA na to wskazuje....

kaska wiem ze to trudne sama przez to przechodzilam i ciagle myslalam czy wszystko wporzadku ale tlumaczylam sie ze skoro nie plamie to jest ok i tak ciagnelam do 12tyg do pierwszego usg po nim odrazu sie uspokoilam teraz czekam na kolejne i tez mam czarne mysli ale staram sie myslec pozytywnie :)

Cześć wszystkim!
Mam na imię Paulina, od miesiąca staramy się z partnerem o dziecko, miesiączka spóźnia mi się około 10 dni. Wczoraj zrobiłam badanie Beta HCG wynik to 1101,1 mlU/ml, czyli wskazuje na 4 tydzień ciąży z wykresu który mam na wyniku. Dzisiaj byłam u lekarza który potwierdził ciążę, bardzo sie ucieszyliśmy:). Poszłam też od razu na badanie usg transwaginalne, lekarz na badaniu nie wykrył fasolki, napisał tylko że jest tworzące się ciałko żółte na prawym jajniku ale że to może wskazywać zaburzenia hormonalne, nie ciąże:(! Kiedyś bardzo długo brałam tabletki anty ale nigdy nie miałam zaburzeń hormonalnych po ich odstawieniu, później miałam rok przerwy no i znowu zaczęłam brać ale tylko 2 miesiące i od razu po odstawieniu zaczeliśmy się starać. Czy to możliwe żeby ginekolog i badanie beta tak bardzo się mylili????? Jestem załamana, za 2-3tygodnie mam znowu zrobić usg, ale przez te 2 tygodnie chyba utopie się we własnych łzach:,(!! Proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!:-:)-:)-(

Jutro o 9.50 wizyta o której pisałam wcześniej... strasznie sie denerwuje, wiem ze nie powinnam, ale staram sie o tym nie myslec, wszystko robie zeby zabic czas..... udaje mi sie czasami, ale coraz czesciej i bardziej czuje 'ciagniecie' w piersiach,a zwłaszcza w okolicach pachy.... no i to mi ciagle przypomina o calej sytuacji....

Plamienia nadal nie ma byl tylko tak jak pisalam niecale dwa dni.... a teraz nic..... tylko mam takie uczucie ciagle jakby wręcz lało się ze mnie (uczucie mokrosci w pochwie) a nic nie leci.... ehhhh ;/

Dzisiaj w nocy chyba z nerwow nie zasne, jak pomysle sobie co rano mi lekarz powie.....

reklama
no to w nocy przyszła @ więc nowy cykl starań się zaczyna:) dziś ide do gina zobaczymy jaką kuracje mi zastosuje:) oby skuteczna

wiolka nie stresuj się były 2 kreseczki objawy ciążowe są a @ nie ma więc na pewno wszystko jest ksiązkowo a to plamienie to zagnieżdżenie fasolki bylo:):)

Do góry