reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Plamienie jakby sie kończyło... bo dzisiaj prawie zanikło..... Czy możliwe zebym miala dwa dni skąpego okresu? Termin @ mam dopiero na czwartek/piątek.... ehhh... Widze ze wiekszosc z was stara sie o dzidziusia, a ja wlasnie chcialabym z tym jeszcze pare lat poczekac....... no ale chyba na to sie zanosi ze to niezaplanowana ciaza...... a wy co o tym plamieniu moim myslicie??

Zrobiłam kolejny test dzis rano no i to czwarty z rzedu ale tym razem pozytywny, troche slaba ta kreska mi wyszla ale cos tam bylo.....

izulqa na pewno wszystko będzie ok ja trzymam kciuki:) daj znać co gin powiedzial

Jednak dopiero w przyszłym tygodniu mam wizyte, bo nie było na jutro wolnego terminu ;/ Jakoś wytrwam.. Musze.

Plamienie jakby sie kończyło... bo dzisiaj prawie zanikło..... Czy możliwe zebym miala dwa dni skąpego okresu? Termin @ mam dopiero na czwartek/piątek.... ehhh... Widze ze wiekszosc z was stara sie o dzidziusia, a ja wlasnie chcialabym z tym jeszcze pare lat poczekac....... no ale chyba na to sie zanosi ze to niezaplanowana ciaza...... a wy co o tym plamieniu moim myslicie??

Zrobiłam kolejny test dzis rano no i to czwarty z rzedu ale tym razem pozytywny, troche slaba ta kreska mi wyszla ale cos tam bylo.....

Jak druga krecha to ciąża.

kaska1, a który masz dzień cyklu?? Na pewno jesteś w ciąży, możesz powtórzyć betę po 2 dniach, zobaczysz, jak przyrasta. Gratuluję :-D
wiolka, u Ciebie też ciąża, suuuper :-D
Bafinko, co u Ciebie??? Ja mam 49 dc, temp dziś dodatkowo mi skoczyła ma 36,93 :no: jeszcze tydzień i się w końcu skończy ten cykl.
izulqa, a co u Ciebie? Dlaczego Ty testu nie zrobisz, ja nie rozumiem...

miesiaczke ostatnia mialam 17sierpnia wedlug moich obliczen to 5tydz i dziewczyny czy warto juz isc do lekarza?? czy juz cos zobacze?? to moja pierwsza ciaza i jedna wielka niewiadomo tyle mysli chodzi po glowie :)

reklama
musisz wierzyc, ja dalam rade z 1 jajowodem i to tam gdzie jajnik byl slaby. glowa do gory. ja 5 lat sie staralam..

Wiem wiem, dziękuje za wsparcie :)

kaska1, a który masz dzień cyklu?? Na pewno jesteś w ciąży, możesz powtórzyć betę po 2 dniach, zobaczysz, jak przyrasta. Gratuluję :-D
wiolka, u Ciebie też ciąża, suuuper :-D
Bafinko, co u Ciebie??? Ja mam 49 dc, temp dziś dodatkowo mi skoczyła ma 36,93 :no: jeszcze tydzień i się w końcu skończy ten cykl.
izulqa, a co u Ciebie? Dlaczego Ty testu nie zrobisz, ja nie rozumiem...

Robiłam kochana.. To mnie się tam zdawało że jest bladziusienka krecha, ale pewnie zwidy.. Powtórze test po weekendzie.

Do góry