reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Zrobiłam wczoraj ten test i wyszedł negatywny. Miesiączki dalej nie mam, w aptece kobieta mi dała gratis jeden test, więc jak za dwa dni nie dostanę okresu to powtórzę i zobaczymy.

reklama
obawiam się, że jeszcze może być za wcześnie na to. Wczoraj miałam badanie USG i gdyby lekarz zobaczył coś to chyba by mi powiedział. Nie wiem dokładnie kiedy mogłam zajść, bo od 1 czerwa uprawiam seks codziennie :-D

nie no teraz na lekarza tez za wczesnie,ja bylam w 5 tyg ciazy jak poszlam do lekarza:) ale mysle ze na poczatku lipca mozesz isc i juz lekarz bedzie mogl stwierdzic czy jestes w ciazy:) ja oczywiscie trzymam kciuki zeby sie udalo:)

wiesz, żeby się udało to może i ja bym chciała, ale to chyba nie jest dla mnie jeszcze najlepszy czas na dziecko. Zawsze sobie marzyłam, że najpierw wezmę ślub i dopiero później zaczną się starania o dziecko. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Trochę się boję :(

wiesz, żeby się udało to może i ja bym chciała, ale to chyba nie jest dla mnie jeszcze najlepszy czas na dziecko. Zawsze sobie marzyłam, że najpierw wezmę ślub i dopiero później zaczną się starania o dziecko. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Trochę się boję :(

kochana a ile masz let? o le moge zapytac:) ja zaszlam w ciaze jak nie bylam po slubie i mialam 21 lat:) i co lepsze dlaj slubu nie mam:) i jestem samotna ale bardzo szczesliwa mama:) Alan zmienil moj swiat,na lepsze,kocham go najbardziej na swiecie:)

mam 23 lata i naprawdę bardzo już bym chciała mieć dziecko :) mam wspaniałego faceta, ale na razie kończymy oboje szkoły i dlatego to nie jest dobry czas na dziecko, chociaż wiem, że gdyby się okazało, że jestem w ciąży to bylibyśmy najszczęśliwsi na świecie :) podziwiam Cię za to, że dajesz sobie radę sama :) wszystkiego dobrego dla Ciebie i synusia :)

reklama
mam 23 lata i naprawdę bardzo już bym chciała mieć dziecko :) mam wspaniałego faceta, ale na razie kończymy oboje szkoły i dlatego to nie jest dobry czas na dziecko, chociaż wiem, że gdyby się okazało, że jestem w ciąży to bylibyśmy najszczęśliwsi na świecie :) podziwiam Cię za to, że dajesz sobie radę sama :) wszystkiego dobrego dla Ciebie i synusia :)
dziekujemy:) no jak juz konczycie szkoly to mozna jeszcze troszke poczekac:) ale wazne ze oboje chcecie malenstwa:) moj tez chcial ale jak zaszalm w ciaze to sie juz mu odwidzialo:)

Do góry