reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Zrobiłam wczoraj ten test i wyszedł negatywny. Miesiączki dalej nie mam, w aptece kobieta mi dała gratis jeden test, więc jak za dwa dni nie dostanę okresu to powtórzę i zobaczymy.
alo do lekarza pojsc
fikusek1988okres mam mieć na początku lipca.
fikusek1988
no to trzeba jeszcze poczekacfikusek1988okres mam mieć na początku lipca.
alo do lekarza pojsc
obawiam się, że jeszcze może być za wcześnie na to. Wczoraj miałam badanie USG i gdyby lekarz zobaczył coś to chyba by mi powiedział. Nie wiem dokładnie kiedy mogłam zajść, bo od 1 czerwa uprawiam seks codziennie
fikusek1988
obawiam się, że jeszcze może być za wcześnie na to. Wczoraj miałam badanie USG i gdyby lekarz zobaczył coś to chyba by mi powiedział. Nie wiem dokładnie kiedy mogłam zajść, bo od 1 czerwa uprawiam seks codziennie
nie no teraz na lekarza tez za wczesnie,ja bylam w 5 tyg ciazy jak poszlam do lekarza ale mysle ze na poczatku lipca mozesz isc i juz lekarz bedzie mogl stwierdzic czy jestes w ciazy ja oczywiscie trzymam kciuki zeby sie udalo
wiesz, żeby się udało to może i ja bym chciała, ale to chyba nie jest dla mnie jeszcze najlepszy czas na dziecko. Zawsze sobie marzyłam, że najpierw wezmę ślub i dopiero później zaczną się starania o dziecko. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Trochę się boję
fikusek1988
wiesz, żeby się udało to może i ja bym chciała, ale to chyba nie jest dla mnie jeszcze najlepszy czas na dziecko. Zawsze sobie marzyłam, że najpierw wezmę ślub i dopiero później zaczną się starania o dziecko. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Trochę się boję
kochana a ile masz let? o le moge zapytac ja zaszlam w ciaze jak nie bylam po slubie i mialam 21 lat i co lepsze dlaj slubu nie mam i jestem samotna ale bardzo szczesliwa mama Alan zmienil moj swiat,na lepsze,kocham go najbardziej na swiecie
mam 23 lata i naprawdę bardzo już bym chciała mieć dziecko mam wspaniałego faceta, ale na razie kończymy oboje szkoły i dlatego to nie jest dobry czas na dziecko, chociaż wiem, że gdyby się okazało, że jestem w ciąży to bylibyśmy najszczęśliwsi na świecie podziwiam Cię za to, że dajesz sobie radę sama wszystkiego dobrego dla Ciebie i synusia
reklama
fikusek1988
dziekujemy no jak juz konczycie szkoly to mozna jeszcze troszke poczekac ale wazne ze oboje chcecie malenstwa moj tez chcial ale jak zaszalm w ciaze to sie juz mu odwidzialomam 23 lata i naprawdę bardzo już bym chciała mieć dziecko mam wspaniałego faceta, ale na razie kończymy oboje szkoły i dlatego to nie jest dobry czas na dziecko, chociaż wiem, że gdyby się okazało, że jestem w ciąży to bylibyśmy najszczęśliwsi na świecie podziwiam Cię za to, że dajesz sobie radę sama wszystkiego dobrego dla Ciebie i synusia
Podziel się: