reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Owszem oboje chcemy, ale jeszcze nie teraz. Przykro mi, że trafiłaś na takiego faceta, ale może to i lepiej, bo po co Ci ktoś taki :)
U mnie najgorsze jest to, że nie jesteśmy ze sobą jakoś specjalnie długo, ale mimo wszystko już wiemy oboje, że to będzie związek na całe życie, nie wiem skąd to wiemy, ale takie przeczucie :)
Niedługo zapisuję się na wizytę do ginekologa i poproszę go o jakieś tabletki antykoncepcyjne. Nigdy, żadnych nie brałam, bo nie chciałam ładować w siebie hormonów, ale chyba to będzie najlepszy sposób, żeby obyło się bez stresów.
Powiem jeszcze szczerze, że mimo, że nie chcę teraz dziecka to wczoraj jak robiłam ten test i zobaczyłam tylko jedną kreskę to trochę się zawiodłam....

reklama
Owszem oboje chcemy, ale jeszcze nie teraz. Przykro mi, że trafiłaś na takiego faceta, ale może to i lepiej, bo po co Ci ktoś taki :)
U mnie najgorsze jest to, że nie jesteśmy ze sobą jakoś specjalnie długo, ale mimo wszystko już wiemy oboje, że to będzie związek na całe życie, nie wiem skąd to wiemy, ale takie przeczucie :)
Niedługo zapisuję się na wizytę do ginekologa i poproszę go o jakieś tabletki antykoncepcyjne. Nigdy, żadnych nie brałam, bo nie chciałam ładować w siebie hormonów, ale chyba to będzie najlepszy sposób, żeby obyło się bez stresów.
Powiem jeszcze szczerze, że mimo, że nie chcę teraz dziecka to wczoraj jak robiłam ten test i zobaczyłam tylko jedną kreskę to trochę się zawiodłam....

ja bralam kilka rodzi tabletek...ale ne nie sa dla mnie po kazdych czulam sie tak jak bym mialam wykitowac zaraz:( ja jak robilam testy bo myslalam ze moze jestem w ciazy to tez zawsze bylam zaiedzoiona jak byla 1 keska mimo ze nie koniecznie mi sie spieszylo do maluch ale jak ujrzalam w koncu 2 to bylam najszczesciwsza:)

właśnie strasznie się boje tych tabletek, albo, że przytyję, albo, że będę się beznadziejnie czuła i jeszcze pewnie spadnie mi libido...
nie wiem właśnie czy zacząć je brać. no ale na gumkach zbankrutuję:(

nie wiem właśnie jeszcze, będę musiała poważniej się nad tym zastanowić. Powiem lekarzowi, żeby zrobił mi badania i dobrze dobrał tabletki, jak coś zacznie się dziać to przestanę je brać i już :)

Ciekawa jestem kiedy ja tej miesiączki dostanę, piersi cały czas mnie bolą od jakiegoś tygodnia i nic, a bolą właśnie tak jak przed okresem. Ale dziwne też, że mam dobry humor, bo normalnie przez okresem to każdego bym rozszarpała! Kurcze ja mam wrażenie jakby to była ciąża, sama już nie wiem czy sobie to wymyślam czy to prawda. Nie wiem czy wytrzymam dwa dni do zrobienia tego testu :)

błagam nie strasz mnie :D właśnie czytam te tematy na forum i bardzo wielu dziewczynom na początku testy wychodziły negatywne, bo było za wcześnie. I jeszcze to cholerne przeczucie! no naprawdę mam wrażenie, że jestem w tej ciąży!

reklama
no mowie u mnei nic takie niezwyklego sie nie dzialo poza tym ze bardzo bylo mi nie dobrze jak jechalam samochodem:) i to mnie zastanawialo:)

Do góry