reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Marchewusia dwa pozytywne testy raczej się nie pomyliły, jakie masz cykle i który to Twój dzień cyklu? Gratuluje Ci dzidzi:-) i na pewno teraz wszystko się ułoży bo dziecko to najwspanialszy dar:-) ciesz się:-)

A ja dziewczyny zupełnie z innej beczki pytanie bo już całkiem dzisiaj zgłupiałam...:/ otóż wczoraj skończyła mi się @ a dzisiaj od samego rana zalewa mnie śluz rozciągliwy!! nie wiem co jest grane, przecież płodne mają zacząć się dopiero gdzieś za tydzień! ja chyba oszaleje:-D przepraszam za dosłowność i może to nie temat na ten wątek ale na pewno coś poradzicie:-)

Z góry dziękuje:-)

Inez miłego weekendu:-) i przykro mi z powodu bety:-( może uda nam się w tym cyklu kto wie:-)

reklama
Tak tak Marcheweczko dwa testy sie napewno nie pomylily :) Idz do lekarza i pisz nam szybko bedziemy sie cieszyc razem z Toba, ja tez jestem bardzo mloda bo mam tylko 19 lat i mimo tego ciesze sie ogromnie. A co do chlopaka to jezeli mowisz ze on kocha no to mysle ze nie bedzie problemu z tym zebyscie byli ze soba i stworzyli dziecku wspanialy dom:) Zycze szczescia
A co do Twojego problemu no to nie wiem jak mam ci pomoc bo nigdy tak nie mialam :(

Cześć:)

wczoraj byłam normalnie na 18-stce i się tak opiłam,że wstyd;):):), a dlatego chyba tak na mnie podziałało bo ja wogóle nie pijam alkoholu ;)fujjjjjjjjj
Izez co u Ciebie?Jak na domku było?;)

Witam:)
Patrycja, skoro śluz rozciągliwy to znaczy płodny. Więc do dzieła:) Ja wyczekuje moich płodnych dni i tez będę działać:)
marc współczuję kaca. Ja ostatnio miałam takiego miesiąc temu i to tylko po 2 drinkach i wyczytałam, że pomaga przyjmowanie witaminy C. Więc zjadłam 2 tabletki multiwitaminy + vit.c zagryzłam to snickersem i poczułam się rzeczywiście o niebo lepiej.
Violett jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości ciążowe?
Pozdrawiam:)

Hej!
Jestem tu nowa ale mam nadzieję,że pozostanę bardzo długo. Z mężem jesteśmy ze sobą parę ładnych lat i do szczęścia brakuje nam jeszcze tylko maluszka. Staramy się długo, albo nam się wydaje, że to długo...no bo co znaczą 2 lata dla nas 25- latków, kiedy inne, starsze pary starają się długimi latami. Nie podejmowaliśmy żadnych kroków typu: jakieś leczenie bo stwierdziliśmy, że mamy czas. Ale chyba się udało.....bez farmakologii i pomocy lekarzy.
Ostatnią miesiączkę miałam 25.04...dziś mamy 3 a biorąc pod uwagę to, iż mój organizm działa jak zegarek i spóżnić się może najwyżej o minute to te powiedzmy 7 dni to dużo. Poza tym zawsze przed okresem bolały mnie piersi,teraz nic,kompletnie zero jakiegokolwiek bólu. Gdzieś wyczytałam,że można mieć podwyższoną temp. ciała... term wskazuje 37 st. No i jeszcze jedno....zupełnie nie mam ochoty na seks, co w moim przypadku dziwne. Czy to mogą być objawy ciąży?

DziuraWskarpecie- niestety ale żadna z nas nie jest w stanie stwierdzić czy to ciąża. Ja jednak uważam, że skoro okres spóźnia się już 7 dni to szanse są b.duże warto wykonać test ten z apteki bądź też wybrać się na betę :) Co do temperatury..Należy mierzyć przez cały cykl aby móc stwierdzić, że jest podwyższona jednorazowy pomiar niczego nie wyjaśnia...
Trzymam kciuki i czekam na szczęśliwe wieści ! :)

Parę dni temu obudziłam się dość wcześnie, bo o 4 nad ranem z okropna zgagą... Już wiedziałam, żeby zrobić test :) Poza tym bóle w podbrzuszu podobnie jak na @ tylko takie bardziej " ciągnięcie", senność.
To dopiero początek, nic więcej nie zauważyłam, ale z przyjemnością będę pisała o kolejnych objawach :)
Życzę jak najszybszego zafasolkowania :)
Pozdrawiam:-) :*

reklama
Aa.. i piersi... ból niesamowity. Ja podejrzewam mniej więcej 3-4 tydz ciąży (do lekarza po weekendzie )
W sumie bolały jak na @, a powinnam go dostać 23 kwietnia jak nie było tak nie było a piersi bolały nadal.Teraz troszkę mniej. I siateczka żyłek też już jest widoczna, więc nie mam wątpliwości.

Do DziuraWskarpecie - ostatnią miesiączkę miałaś 25.04 ? Więc jak może się spóźniać tydz? Skoro była. Chyba, że ja się zakręciłam... heh :p

Do góry