reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Cześć dziewczynki jeju jak dawno mnie tu nie było część z Was pewnie mnie nie zna więc na to forum napotkałam się w grudniu:) i byłam taka szczęśliwa po zrobieniu testu 2 kreseczki w 6tyg byłam u lekarza 3 stycznia dokładnie moje maleństwo było biło mu serduszko wszystko było pięknie aż do 13marca kiedy dostałam w nocy silnego krwotoku i straciłam go:( myślę, że był to chłopiec tak czułam.l. żal, żal,żal i jeszcze raz żal teraz jest wszystko już szczęśliwie można powiedzieć z górki lecz jeszcze wiele przede mną 13 marca więc za niedługo będę mieć 22 lata :)kurczę dlaczego w życiu tak wszystko się układa:( myślę, że kiedyś zaświeci słoneczko i znów będę szczęśliwa:)
Chociaż stwierdziłam, że o dzidzię będziemy się starać dopiero za jakiś czas nie teraz..
Tamta ciąża była i planowana i też nie:) tak wyszło, ale byłam najszczęśliwsza pod słońcem:)
Miłe zaskoczenie chociaż w moim ciele czułam, że on tam jest:)to dziwne takie określenie, ale kobieta chyba czuje ja przeczuwałam po tyg, że wykluwa nam się kurczaczek :) Moja ciąża była pierwszą objawy jakie miałam to przez pierwszy miesiąc oprócz spóźniającej się miesiączki raczej żadne takie konkretne, ale w 2mies już zaczęły się nudności jadłam dużo kwaśnego spałabym non stop, do toalety chodziłam non stop,wymiotowałam non stop dosłownie wszystkie książkowe objawy jakie mają kobietki..zapachy co tam jeszcze bóli brzucha nie miałam..Poroniłam w 8tyg ciąży był to pierwszy dzień 8tyg ciąży;(Zastanawiam się jak jest z 2 ciążą bywa różnie to wiem i każdy organizm jest inny, ale te wymioty po prostu były okropne miałam wrażenie, że muszę, a nie umiałam zwymiotować:/
Do dzisiaj po zabiegu nie znane są przyczyny dlaczego..Może tak po prostu miało być:(

reklama
Nie martw sie :) Jestes jeszcze bardzo młoda <wiem co mowie :)> Na pewno sie uda troszke pozniej a zawsze mozna sie leczyc zyjemy w XXI wieku :) Pozdrawiam Cie goraco

marc to nie możliwe że nie znane są przyczyny. Wierz mi na słowo że ja też długo sie starałam o dziecko i najpierw były problemy z hormonami potem że przeszłam 2 operacje to że może mam zrosty i nawet teraz jak już jestem w ciąży a w 4miesiącu to od samego początku lekarz mi modyfikuje leczenie. Wydęb od lekarza badania na progesteron, prolaktyne, zespol fosfolipidowy i kardiolipidowy oraz zrob hsg.
życze wszystkego dobrego i szybkiego zaciążenia.

Cześć dziewczynki jeju jak dawno mnie tu nie było część z Was pewnie mnie nie zna więc na to forum napotkałam się w grudniu:) i byłam taka szczęśliwa po zrobieniu testu 2 kreseczki w 6tyg byłam u lekarza 3 stycznia dokładnie moje maleństwo było biło mu serduszko wszystko było pięknie aż do 13marca kiedy dostałam w nocy silnego krwotoku i straciłam go:( myślę, że był to chłopiec tak czułam.l. żal, żal,żal i jeszcze raz żal teraz jest wszystko już szczęśliwie można powiedzieć z górki lecz jeszcze wiele przede mną 13 marca więc za niedługo będę mieć 22 lata :)kurczę dlaczego w życiu tak wszystko się układa:( myślę, że kiedyś zaświeci słoneczko i znów będę szczęśliwa:)
Chociaż stwierdziłam, że o dzidzię będziemy się starać dopiero za jakiś czas nie teraz..
Tamta ciąża była i planowana i też nie:) tak wyszło, ale byłam najszczęśliwsza pod słońcem:)
Miłe zaskoczenie chociaż w moim ciele czułam, że on tam jest:)to dziwne takie określenie, ale kobieta chyba czuje ja przeczuwałam po tyg, że wykluwa nam się kurczaczek :) Moja ciąża była pierwszą objawy jakie miałam to przez pierwszy miesiąc oprócz spóźniającej się miesiączki raczej żadne takie konkretne, ale w 2mies już zaczęły się nudności jadłam dużo kwaśnego spałabym non stop, do toalety chodziłam non stop,wymiotowałam non stop dosłownie wszystkie książkowe objawy jakie mają kobietki..zapachy co tam jeszcze bóli brzucha nie miałam..Poroniłam w 8tyg ciąży był to pierwszy dzień 8tyg ciąży;(Zastanawiam się jak jest z 2 ciążą bywa różnie to wiem i każdy organizm jest inny, ale te wymioty po prostu były okropne miałam wrażenie, że muszę, a nie umiałam zwymiotować:/
Do dzisiaj po zabiegu nie znane są przyczyny dlaczego..Może tak po prostu miało być:(
Współczuje Ci bardzo:-:)-( To straszne że wielu kobietom które nie chcą dziecka przytrafiają się wpadki a te które chcą i zasługują na to mają problemy. To takie niesprawiedliwe:-:)-:)-(

:( właśnie, ale teraz trzeba sobie radzić ja pamiętam jak tu zawitałam cieszyłam się tak mocno, ale do czasu.Mam swojego aniołeczka, ale moje przyszłe dzieciątko obym miała będzie kochane za dwoje:**

witam dziewczyny!jestem tu nowa,otóz problem jest taki,ostatni okres miałam 29.01 a na stępną miesiączkę powinnam dostać tak 1,2.03 ale jak dotąd nie dostałam(cykle mam 31,32)(kochałam się z mężem 14.02,wyliczyłam ze to w dni płodne) Robiłam test przedwczoraj ale negatywny,i dzisiaj rano i znów negatyw,ale spoglądam na ten test po godz.i patrzę a tu jakby była druga kreseczka,ale była taka bladziutka ze nie wiem czy to była kreska,czy sobie tak wmówiłam(ale niby testu się nie odczytuje po godz,tylko po5min.)Objawy:Boli mnie głowa,boli mnie brzuch,a od dwóch dni rano boli mnie brzuch tak jak na okres ale go nie ma,czasem czuję sie niedobrze,piersi mnie nie bolą(ale coś chyba mi urosły ale troszeczkę,)plecy mnie bolą,no i straszny mam apetyt.No a wizyte u gin.mam dopiero za niecałe trzy tyg. Dziewczyny! co o tym myślicie?

nie nakrecaj sie za bardzo bo wtedy ma sie wszystkie objawy przynajmniej ja tak mialam postaraj sie nie myslec o tym jeszcze jakis czas i zrub sobie tescik z poczatkiem przyszlego tygodnia.wiem sama po sobie ze cieszko jest czekac ale to najlepsze rozwiazanie,a jak chcesz byc pewna na 100% to zrób sobie test z krwi on sie nie myli.I niech sie stanie to czego pragniesz powodzenia

no właśnie tak się zastanawiam,zebym nie myślała o tym za bardzo, i zrobię tescik po niedzieli, i ewentualnie test z krwi tak jak mówisz...no i zobaczymy. Jak będzie ciąża to się bardzo ucieszę:)

myszunia86 trzymam kciuki aby na teściku pokazały się dwie kreseczki&&&&&&. Ale na Twoim miejscu zrobiłabym sobie badanie z krwi ono jest pewne bo jeśli chodzi o te testy to wiadomo jak to z nimi jest, dość często się mylą

reklama
Do góry