reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Hej dziewczyny
Przeczytałam 3/4 forum i nabawiłam się wątpliwości , może Wy pomożecie mi je rozwiać.
Ostatni @ miałam 16.02 , przytulanki były 02.03 Kolejną @ miałam dostać 16.03 - nie dostałam - w tym dniu zrobiłam test był negatywny. Dzień lub dwa dni wcześniej bolał mnie już brzusio - więc myślałam że to na. Brzuch pobolewa do dzisiaj, piersi bardzo nabrzmiałe i wrażliwe. Drugi test zrobiłam 18.03 - słaba druga kreska , następnego dnia się wkurzyłam i kupiłam test elektroniczny - wyszło że jestem w ciąży 2-3 tydzień.
Więc jestem czy nie? Wizytę mam na 29.03 - to z pewnością rozwieje wątpliwości.

Zrob sobie bete. Odrazu sie dowiesz czy jestes w ciazy. Skoro zrobilas tyle testow i kazdy kolejny pokazywal juz ta druga kreche a okresu dalej nie ma to mozliwosc ciazy jest duza. Zwlaszcza te pobolewajace piersi. Ale ta beta bardziej Cie powiina upewnic. Daj znac jak sie juz dowiesz :)

reklama
Hej dziewczyny
Przeczytałam 3/4 forum i nabawiłam się wątpliwości , może Wy pomożecie mi je rozwiać.
Ostatni @ miałam 16.02 , przytulanki były 02.03 Kolejną @ miałam dostać 16.03 - nie dostałam - w tym dniu zrobiłam test był negatywny. Dzień lub dwa dni wcześniej bolał mnie już brzusio - więc myślałam że to na. Brzuch pobolewa do dzisiaj, piersi bardzo nabrzmiałe i wrażliwe. Drugi test zrobiłam 18.03 - słaba druga kreska , następnego dnia się wkurzyłam i kupiłam test elektroniczny - wyszło że jestem w ciąży 2-3 tydzień.
Jak testy pokazują Ci dwie kreseczki nawet jak jedna jest dużo słabsza to napewno jesteś w ciąży i pozostaję mi tylko pogratulować.:-D:-D:-D Ale jak chcesz się upewnić to zrób sobie bete ona da Ci 100% pewność. :-):-):-)

---Anecia1111---- aaa i tak sobie przeglądałam forum.. i zauważyłam--to-- maga76 wypowiadała się że miała mdłosci przed spodziewaną @ cyt- :"Z moich wczesnych objawów, które zaczęły się już przed spodziewaną @ to :
- mdłości ( ale tylko raz musiałam biec do kibelka)" więc chyba każda z nas jest inna :) ^ ^

Musze powiedziec ze jak na razie u mnie nie ma jako takich objawow. (jestem w 5 tyg) jedyna zmiane jaka odczuwam napewno to zmeczenie. Poniewaz wczesniej chodzilam na silownie od razu widze roznice. Szybciej sie mecze. I oby TYLKO ten objaw zostal :)

Żeby mieć pewność warto zrobić badanie krwi -betaHCG. Ja dość szybko wiedziałam, że coś jest na rzeczy, bo ze względu na nieregularne cykle mierzyłam temp. I jak ta nie spadała nadal po terminie spodziewanej @ zrobiłam test. Druga kreska nie była super wyraźna i dlatego kilka dni później zrobiłam test z krwi, który potwierdził ciążę :) z wczesnych objawów to pamiętam totalną ospałość 24 h/dobę (do dzisiaj lubię sobie pospać :)), no a mój mąż twierdzi, że od razu (jeszcze przed testem) wiedział, bo się nagle nieznośna zrobiłam ;)

Hej dziewczyny

No jak wyszła i blada kreska i test elektroniczny wyszedł to jesteś - co mamy Ci więcej doradzić?

Możesz zrobić badanie hcg beta

reklama
dziewczynyy .. wczoraj powinnam dostac okres a mam tylko plamienia..wczoraj slabiutko..dzis troszeczke mocniej.. ale tylko plamienia.. ostatnie moje miesiaczki byly strasznie mocne;/ no i te mdlosci ktore mialam wczesniej. przez 3 dni ,ale byly -zatrucie to nie bylo bo bym latala do wc albo wymiotowala hmmm. ciekawe czy to fasolka czy to przez to ze ciagle o tym mysle!! 23.02 mialam okres-dni plodne wychodzily mniej wiecej 8-9.03 a wtedy kochalam sie z moim M bez zabezpieczenia-przerywany... hmmmmm hmm od myslenia boli mnie glowa !! poczekam do konca tyg zobacze czy
@ nie przyjdzie ..jak nie to zrobie test ... pozdrawiam wszystkie oczekujące i obecne mamy !!buziakiii !!

Do góry