reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Igusia80!
Z tego co ja wiem nawet ta jaśniutka kreseczka oznacza że jest fasolka:)
Radziłabym zrobić test jeszcze raz albo może lepiej Beta HCG:) będziesz wtedy pewna na 100%
Mi się niestety jak narazie nie poszczęściło.... wciąż jedna krecha:(
pozdrawiam!

Tak jest. Nawet jak jest jasniutka, to wynik jest pozytywny.

reklama
dziewczyny prosze powiedzcie mi czy jesli na tescie wychodzi druga kreseczka tak minimalnie, ledwo widocznie ale jest to oznacza ze wykryty zostal hormon? czy jesli nie wykryl jest zdecydownaie jedna krecha. dzis zrobilam test 5 dni przed spodziewana ( lub raczej nie spodziewana- czy nie chciana) no i wlasnei jest ta pierwsza tylko taka jasniutka....mialyscie takie doswiadczenia?
100% że hormon jest. Nieważne jaka kreska, ważne że są dwie.
U mnie była tak ledwo widoczna, że nawet nie byłam pewna, czy nie widzę jej oczami wyobraźni ;) a teraz 5 miesiąc :)

dziewczyny prosze powiedzcie mi czy jesli na tescie wychodzi druga kreseczka tak minimalnie, ledwo widocznie ale jest to oznacza ze wykryty zostal hormon? czy jesli nie wykryl jest zdecydownaie jedna krecha. dzis zrobilam test 5 dni przed spodziewana ( lub raczej nie spodziewana- czy nie chciana) no i wlasnei jest ta pierwsza tylko taka jasniutka....mialyscie takie doswiadczenia?
Ja miałam taką, że pod lupą była widoczna:) potem mocniejsza i badanie z krwi no i tak:D Zatem jeżeli nawet słabiutka to pozytywnie:)

Ja też właśnie dziś się dowiedziałam o ciąży:) Spodziewałam się tego. Jestem bardzo szczęśliwa!:)
Też mam takie bóle podbrzusza jak przy @.

Asiaaa90, olcia7, eva6, mislusia83 J ddzieki za odpowiedzi.. staram się trzymac emocje na wodzy ale teraz to już naprawde jestm podekscytowana po tym co napisalyscie
Pozdrawiam serdecznie i gratuluje tym co już i powodzenia tym co jeszcze Czekaja ….ale emocje J

ja mialam taka bardzo bardzo blada kreche.....ledwo co sie wyklula aze mialam miec operacje na kolanie to gin kazal zrobic Beta HCG i sie okazalo ze jestem 1-2 tydzien ciazy:) a to bylo miesiac temu;)

teraz leci mi 8 tydzien:) i sie nie moge doczekac tego 12tc:) i ze jutro sie dowiem ze wszystko ok :)

hej Milusia :-) a ja zrobilam dzis znow i ten sam wynik:-) pierwsza jasniutka jestem bardzo podekscytowana ale czekam jeszcze do poniedzialku zeby miec potwierdzenia ze nie ma @....ale mimo wszytko juz w duchu wierze w to....

reklama
Do góry