reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witajcie kochane,
Anne chciałabym ale nie będę zapeszać, może faktycznie boli mnie dlatego że występuje zagnieżdzanie:tak:. Kiedyś nam się powinno wkońcu udać:tak:

Pozdrawiam

A co do testu leży w szafce i czeka, ponieważ boję się rozczarowania:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moim pierwszym objawem ciąży były bolące piersi. Myślałam, że to przed okresem, ale piersi nie przestawały boleć i zauważyłam, że okres się spóźnia....

hej,
ja sie o ciazy dosc wczesnie dowiedzialam..teraz jestem 4tc (jakbym miala regularne miesiaczki to bylby pewnie 6tc;)) i tez mnie pobolewa podbrzusze. Piersi z kazdym dniem troche mocneij bola i zmeczona jestem:)

Mam duphaston przepisany 2x1 na podtrzymanie i jak mam kryzys to lykam nospe:) jutro ide na USG

hej,
ja sie o ciazy dosc wczesnie dowiedzialam..teraz jestem 4tc (jakbym miala regularne miesiaczki to bylby pewnie 6tc;)) i tez mnie pobolewa podbrzusze. Piersi z kazdym dniem troche mocneij bola i zmeczona jestem:)

Mam duphaston przepisany 2x1 na podtrzymanie i jak mam kryzys to lykam nospe:) jutro ide na USG
ja jak bylam w 4tc to nie wiedzialm ze nosze Nikosia pod sercem i tez mialam straszne bole ale myslalam ze to na okres - czyli byly takie jak zawsze na @! i nie bralam niczego, dopiero kolo 10tc okazalo sie ze mam maluskiego krwiaka i wtedy dostalam duphaston (a jak podbrzusze mnie mega bolalo to kazano mi brac nospe bo macica sie rozciagala)...

Witam Was dziewczyny!

jestem u Was pierwszy raz i pragnę podzielić się z Wami moimi odczuciami.

niedawno stwierdziliśmy z mężem, że chcielibyśmy powiększyć naszą rodzinkę:-) i coś mi się wydje, że jesteśmy na dobrej drodze:-) jeśli się okaże, że się nie mylę, to będzie to właśnie początek 5 tygodnia.

@ powinnambyła dostać 20.11. wiem, że to nie jest jeszcze dużo po terminie, ale właśnie od około połowy cyklu zaczęło pobolewać mnie podbrzusze-tak jak na @ następnie doszedł ból w piersiach. na początku w lewej w taki sposób jak nigdy. zdecydowałam się na pójście do lekarza. miałam cichą nadzieję, że może uda się już cos zobaczyć;-) ale brałam też pod uwagę to, że jeszcze dość wcześnie. tak też się okazało. pani doktor nie była w stanie potwierdzić w 100% ale powiedziała, że widać że jest większa ilość śluzu i szyjka jest przebarwiona a piersi mam napięte i aż gorące, więc wszystko wskazuje na początek ciąży:-)

@ się spóżnia, a mam niesamowicie regularną, brzuch mam wrażenie, że jest inny jak do tej pory-jakby nabrzmiały, pobolewa mnie już teraz tylko sporadycznie, piersi bolą, są nabrzmiałe i większe-czego nigdy wcześniej przed @ nie zaobserwowałam, no i temperaturka jest podwyższona 37,0

za ok. 3 tygodnie idę na kolejną wizytę.

trzymajcie kciuki:-)

pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
hej, no ja wczoraj pisalam o podbrzuszu. Dostalam wczoraj lekkiego plamienia wiec szybciutko umowilam sie do lekarza. Okazalo sie ze wszystko jest ok. Ze sie nic nie odkleja a takie plamienia lekkie moga sie zdarzac.

Okazalo sie tez ze owulka mi sie spoznila okolo 9 dni:d i ze jestem w 6 tyg ciazy:)

Widzialam juz echo serduszka:) mam zwiekszona dawke duphastonu do 3 razy dziennie i nospe kupilam silniejsza:)

Teraz siedze sobie w domku i jest ok:))

oczywiście, że wykryje! I niezależnie czy test będzie robiony rano, czy po południu. Pojawią się dwie wyraźne grube krechy :) A z tego, co mówisz, ella83, to moim zdaniem na 99% jesteś w ciąży :)

reklama
Witam Was dziewczynki !!! Jestem tu nowa. W niedziele dowiedziałam się, że jestem w ciąży :-) Moje objawy to: ból lewego jajnika i podbrzusza przed terminem @, a po terminie spodziewanej @ zaczęły pobolewać mnie piersi. Od paru dni mam metaliczny smak w ustach :-( Jestem taka szczęśliwa, że zostanę mamusią, że nawet smak gwoździ mi nie przeszkadza :-)

pozdrawiam !!!

Do góry