Witam Was dziewczyny!
jestem u Was pierwszy raz i pragnę podzielić się z Wami moimi odczuciami.
niedawno stwierdziliśmy z mężem, że chcielibyśmy powiększyć naszą rodzinkę:-) i coś mi się wydje, że jesteśmy na dobrej drodze:-) jeśli się okaże, że się nie mylę, to będzie to właśnie początek 5 tygodnia.
@ powinnambyła dostać 20.11. wiem, że to nie jest jeszcze dużo po terminie, ale właśnie od około połowy cyklu zaczęło pobolewać mnie podbrzusze-tak jak na @ następnie doszedł ból w piersiach. na początku w lewej w taki sposób jak nigdy. zdecydowałam się na pójście do lekarza. miałam cichą nadzieję, że może uda się już cos zobaczyć;-) ale brałam też pod uwagę to, że jeszcze dość wcześnie. tak też się okazało. pani doktor nie była w stanie potwierdzić w 100% ale powiedziała, że widać że jest większa ilość śluzu i szyjka jest przebarwiona a piersi mam napięte i aż gorące, więc wszystko wskazuje na początek ciąży:-)
@ się spóżnia, a mam niesamowicie regularną, brzuch mam wrażenie, że jest inny jak do tej pory-jakby nabrzmiały, pobolewa mnie już teraz tylko sporadycznie, piersi bolą, są nabrzmiałe i większe-czego nigdy wcześniej przed @ nie zaobserwowałam, no i temperaturka jest podwyższona 37,0
za ok. 3 tygodnie idę na kolejną wizytę.
trzymajcie kciuki:-)
pozdrawiam!