reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witajcie kochane,
Anne chciałabym ale nie będę zapeszać, może faktycznie boli mnie dlatego że występuje zagnieżdzanie:tak:. Kiedyś nam się powinno wkońcu udać:tak:

Pozdrawiam

A co do testu leży w szafce i czeka, ponieważ boję się rozczarowania:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moim pierwszym objawem ciąży były bolące piersi. Myślałam, że to przed okresem, ale piersi nie przestawały boleć i zauważyłam, że okres się spóźnia....

hej,
ja sie o ciazy dosc wczesnie dowiedzialam..teraz jestem 4tc (jakbym miala regularne miesiaczki to bylby pewnie 6tc;)) i tez mnie pobolewa podbrzusze. Piersi z kazdym dniem troche mocneij bola i zmeczona jestem:)

Mam duphaston przepisany 2x1 na podtrzymanie i jak mam kryzys to lykam nospe:) jutro ide na USG

hej,
ja sie o ciazy dosc wczesnie dowiedzialam..teraz jestem 4tc (jakbym miala regularne miesiaczki to bylby pewnie 6tc;)) i tez mnie pobolewa podbrzusze. Piersi z kazdym dniem troche mocneij bola i zmeczona jestem:)

Mam duphaston przepisany 2x1 na podtrzymanie i jak mam kryzys to lykam nospe:) jutro ide na USG
ja jak bylam w 4tc to nie wiedzialm ze nosze Nikosia pod sercem i tez mialam straszne bole ale myslalam ze to na okres - czyli byly takie jak zawsze na @! i nie bralam niczego, dopiero kolo 10tc okazalo sie ze mam maluskiego krwiaka i wtedy dostalam duphaston (a jak podbrzusze mnie mega bolalo to kazano mi brac nospe bo macica sie rozciagala)...

Witam Was dziewczyny!

jestem u Was pierwszy raz i pragnę podzielić się z Wami moimi odczuciami.

niedawno stwierdziliśmy z mężem, że chcielibyśmy powiększyć naszą rodzinkę:-) i coś mi się wydje, że jesteśmy na dobrej drodze:-) jeśli się okaże, że się nie mylę, to będzie to właśnie początek 5 tygodnia.

@ powinnambyła dostać 20.11. wiem, że to nie jest jeszcze dużo po terminie, ale właśnie od około połowy cyklu zaczęło pobolewać mnie podbrzusze-tak jak na @ następnie doszedł ból w piersiach. na początku w lewej w taki sposób jak nigdy. zdecydowałam się na pójście do lekarza. miałam cichą nadzieję, że może uda się już cos zobaczyć;-) ale brałam też pod uwagę to, że jeszcze dość wcześnie. tak też się okazało. pani doktor nie była w stanie potwierdzić w 100% ale powiedziała, że widać że jest większa ilość śluzu i szyjka jest przebarwiona a piersi mam napięte i aż gorące, więc wszystko wskazuje na początek ciąży:-)

@ się spóżnia, a mam niesamowicie regularną, brzuch mam wrażenie, że jest inny jak do tej pory-jakby nabrzmiały, pobolewa mnie już teraz tylko sporadycznie, piersi bolą, są nabrzmiałe i większe-czego nigdy wcześniej przed @ nie zaobserwowałam, no i temperaturka jest podwyższona 37,0

za ok. 3 tygodnie idę na kolejną wizytę.

trzymajcie kciuki:-)

pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
hej, no ja wczoraj pisalam o podbrzuszu. Dostalam wczoraj lekkiego plamienia wiec szybciutko umowilam sie do lekarza. Okazalo sie ze wszystko jest ok. Ze sie nic nie odkleja a takie plamienia lekkie moga sie zdarzac.

Okazalo sie tez ze owulka mi sie spoznila okolo 9 dni:d i ze jestem w 6 tyg ciazy:)

Widzialam juz echo serduszka:) mam zwiekszona dawke duphastonu do 3 razy dziennie i nospe kupilam silniejsza:)

Teraz siedze sobie w domku i jest ok:))

oczywiście, że wykryje! I niezależnie czy test będzie robiony rano, czy po południu. Pojawią się dwie wyraźne grube krechy :) A z tego, co mówisz, ella83, to moim zdaniem na 99% jesteś w ciąży :)

reklama
Witam Was dziewczynki !!! Jestem tu nowa. W niedziele dowiedziałam się, że jestem w ciąży :-) Moje objawy to: ból lewego jajnika i podbrzusza przed terminem @, a po terminie spodziewanej @ zaczęły pobolewać mnie piersi. Od paru dni mam metaliczny smak w ustach :-( Jestem taka szczęśliwa, że zostanę mamusią, że nawet smak gwoździ mi nie przeszkadza :-)

pozdrawiam !!!

Do góry