reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Temperatura wskazuje na ciąże Na prawde
Zrób teścik i szybko pisz jak wyszedł 3mam kciuuukii mooocnooo :*
a w czasie tego 'okresu' jaka powinna być temperatura? bo ja dzis miałam 37,8 st..
tylko że martwi mnie to wszystko, bo przed okresem miałam jakieś 'objawy', a teraz to tylko ta temperatura, senność, i bolące cycuchy.. a wcześniej miałam wilczy apetyt i takie tam.. a teraz mi sie prawie w ogóle jeść nie chce, bo jak tylko coś sobie wymyśle do jedzenia to mi jakos tak niedobrze sie robi i nawet nie spróbuje, a juz wiem że mi nie bedzie smakowało.. eh.. masakra
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
Izula bądz dobrej myśli. trzymam kciuki, ale pamiętaj że autosugestia może być mocna i możesz się rozczarować (oby nie) tymi objawami.
Jak zrobisz teścik to napisz czy fasolka będzie kiełkowac i kiedy wyrośnie:-)
xXxIzuLQaxXx
Izula bądz dobrej myśli. trzymam kciuki, ale pamiętaj że autosugestia może być mocna i możesz się rozczarować (oby nie) tymi objawami.
dziekuje :*:*:* jak coś, to napewno napisze
jak już wspomniałam, to wolę się nie nastawiać na nic będzie co ma być ..ale jestem dobrej myśli
aangelh
Początkująca w BB
witam serdecznie
zastanawiam się nad czymś otóż widzicie, kiedyś dawno temu, gdzieś słyszałam że podczas ciąży można mieć okres (jakoś tak mniej więcej do 3 miesiąca ciąży). -zapomniałam jednak o tym zupełnie.. aż do wczoraj, kiedy to moja koleżanka która jest w ciąży, zapytała mnie jak mi ida staranka o dzidzię. powiedziałam jej że kiepsko, bo mam okres i nici z dzidzi.. A ona mi na to, że przecież do trzeciego miesiąca ciąży może wystąpić miesiączka. Jestem w lekkim szoku.. zastanawiam się czy to prawda czy nie.. Najlepsze jest to, że w dniu kiedy dostałam @, miałam 37,8 st temperatury 'tam'.. a wieczorem przyszła @.. tylko jest taka jakaś dziwna, ponieważ w sumie krew tak pożądnie leciała tylko przez jeden dzień. a tak to kapie tak jakby chciała a nie mogła.. Nie wiem dziewczyny, rozwińmy ten temat, to może jakoś wspólnie dojdziemy do tego czy jest możliwy okres w czasie ciąży czekam na wpisy. pozdrawiam cieplutko :*:*:*
hey,
mam ten sam problem dziwne przeczucie..... w srode ku mojemu zdziwieniu brazowy upalw w czwartek sucho piatek troszke brazu sob niedziele to samo b mala ilosc brazowego uplawu .... dzisiaj 29 dc a tu okres....... moze jak jutro bedzie go malo to jeszcze jest szansa....... no nie wiem. tzrymam za Ciebie kciuki .Pozdrawiam:-)
Shiira
Mummy'10
a w czasie tego 'okresu' jaka powinna być temperatura? bo ja dzis miałam 37,8 st..
tylko że martwi mnie to wszystko, bo przed okresem miałam jakieś 'objawy', a teraz to tylko ta temperatura, senność, i bolące cycuchy.. a wcześniej miałam wilczy apetyt i takie tam.. a teraz mi sie prawie w ogóle jeść nie chce, bo jak tylko coś sobie wymyśle do jedzenia to mi jakos tak niedobrze sie robi i nawet nie spróbuje, a juz wiem że mi nie bedzie smakowało.. eh.. masakra
W czasie normalnego okresu temperatura powinna spaść. Powinna być niska. W ciąży zazwyczaj podkreślam zazwyczaj temperatura po owulacji się utrzymuje.
Powiedz mi: mierzyłaś tempke w poprzednich cyklach?
poza tym nie przejmuj się że nie masz objawów ciążowych Każda z Nas jest inna i każda przeżywa ciąże na swój sposób
Zrób test i napisz
xXxIzuLQaxXx
w poprzednich nie mierzyłam.. dopiero od tego cyklu zaczęłam. dziękuje dziewczyny za wszystko :*:*:* oczywiście jak tylko zrobie test, to dam wam znać trzymajcie za mnie kciuki i mam nadzieje że jak nie będzie fasolki, to że mnie pocieszycie.. buziam kochane :* i ide juz spac dobranoc wszystkim
reklama
xXxIzuLQaxXx
witam Was :*:*
chyba jednak nici z dzidzi, bo dziś okres mi sie definitywnie skonczył, i tempka mi spadła
chyba jednak nici z dzidzi, bo dziś okres mi sie definitywnie skonczył, i tempka mi spadła
Podziel się: