reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Temperatura wskazuje na ciąże :D Na prawde :)
Zrób teścik i szybko pisz jak wyszedł :) 3mam kciuuukii mooocnooo :*

reklama
Temperatura wskazuje na ciąże :D Na prawde :)
Zrób teścik i szybko pisz jak wyszedł :) 3mam kciuuukii mooocnooo :*

a w czasie tego 'okresu' jaka powinna być temperatura? bo ja dzis miałam 37,8 st..

tylko że martwi mnie to wszystko, bo przed okresem miałam jakieś 'objawy', a teraz to tylko ta temperatura, senność, i bolące cycuchy.. a wcześniej miałam wilczy apetyt i takie tam.. a teraz mi sie prawie w ogóle jeść nie chce, bo jak tylko coś sobie wymyśle do jedzenia to mi jakos tak niedobrze sie robi i nawet nie spróbuje, a juz wiem że mi nie bedzie smakowało.. eh.. masakra :(

Izula bądz dobrej myśli. trzymam kciuki, ale pamiętaj że autosugestia może być mocna i możesz się rozczarować (oby nie) tymi objawami.
Jak zrobisz teścik to napisz czy fasolka będzie kiełkowac i kiedy wyrośnie:-)

Izula bądz dobrej myśli. trzymam kciuki, ale pamiętaj że autosugestia może być mocna i możesz się rozczarować (oby nie) tymi objawami.
Jak zrobisz teścik to napisz czy fasolka będzie kiełkowac i kiedy wyrośnie:-)

dziekuje :*:*:* jak coś, to napewno napisze :)

jak już wspomniałam, to wolę się nie nastawiać na nic :) będzie co ma być :) ..ale jestem dobrej myśli :)

witam serdecznie :)

zastanawiam się nad czymś :) otóż widzicie, kiedyś dawno temu, gdzieś słyszałam że podczas ciąży można mieć okres (jakoś tak mniej więcej do 3 miesiąca ciąży). -zapomniałam jednak o tym zupełnie.. aż do wczoraj, kiedy to moja koleżanka która jest w ciąży, zapytała mnie jak mi ida staranka o dzidzię. powiedziałam jej że kiepsko, bo mam okres i nici z dzidzi.. :( A ona mi na to, że przecież do trzeciego miesiąca ciąży może wystąpić miesiączka. Jestem w lekkim szoku.. zastanawiam się czy to prawda czy nie.. Najlepsze jest to, że w dniu kiedy dostałam @, miałam 37,8 st temperatury 'tam'.. a wieczorem przyszła @.. tylko jest taka jakaś dziwna, ponieważ w sumie krew tak pożądnie leciała tylko przez jeden dzień. a tak to kapie tak jakby chciała a nie mogła.. Nie wiem dziewczyny, rozwińmy ten temat, to może jakoś wspólnie dojdziemy do tego czy jest możliwy okres w czasie ciąży :) czekam na wpisy. pozdrawiam cieplutko :*:*:*

hey,
mam ten sam problem dziwne przeczucie..... w srode ku mojemu zdziwieniu brazowy upalw w czwartek sucho piatek troszke brazu sob niedziele to samo b mala ilosc brazowego uplawu .... dzisiaj 29 dc a tu okres....... moze jak jutro bedzie go malo to jeszcze jest szansa....... no nie wiem. tzrymam za Ciebie kciuki .Pozdrawiam:-)

a w czasie tego 'okresu' jaka powinna być temperatura? bo ja dzis miałam 37,8 st..

tylko że martwi mnie to wszystko, bo przed okresem miałam jakieś 'objawy', a teraz to tylko ta temperatura, senność, i bolące cycuchy.. a wcześniej miałam wilczy apetyt i takie tam.. a teraz mi sie prawie w ogóle jeść nie chce, bo jak tylko coś sobie wymyśle do jedzenia to mi jakos tak niedobrze sie robi i nawet nie spróbuje, a juz wiem że mi nie bedzie smakowało.. eh.. masakra :(

W czasie normalnego okresu temperatura powinna spaść. Powinna być niska. W ciąży zazwyczaj podkreślam zazwyczaj temperatura po owulacji się utrzymuje.

Powiedz mi: mierzyłaś tempke w poprzednich cyklach?

poza tym nie przejmuj się że nie masz objawów ciążowych :) Każda z Nas jest inna i każda przeżywa ciąże na swój sposób :)
Zrób test i napisz :)

w poprzednich nie mierzyłam.. dopiero od tego cyklu zaczęłam. dziękuje dziewczyny za wszystko :*:*:* oczywiście jak tylko zrobie test, to dam wam znać :) trzymajcie za mnie kciuki :) i mam nadzieje że jak nie będzie fasolki, to że mnie pocieszycie.. buziam kochane :* i ide juz spac :) dobranoc wszystkim :)

reklama
Do góry